0

LOOVARA Intimní čistící pěna Pussy Polish for Her 100 ml

Pochva a pokožka kolem je velmi citlivá. Intimní mycí pěna Pussy Polish pro ženy čistí citlivou pokožku oblasti genitálií šetrně a s veškerou péčí.
Více informací
LOOVARA
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
319,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Čistící pěna je skvělá a přinese vám pocit čistoty a svěžesti před milováním nebo před a po holení či depilaci. Využijete ji i při venkovních aktivitách jako je kempování nebo na festivalech. Čištění pěnou je velmi pohodlné a není k němu potřeba žádná další voda. Mycí pěna obsahuje Aloe vera a panthenol, které intenzivně hydratují pokožku a při použití mají zklidňující a vyživující účinek na citlivá místa genitálií.
LOOVARA

Parametry

EAN
4059194425393
Léková forma
Pěna

Čistič se nastříká na oblast genitálií, jemně napění. Stačí 2-3 dávky. Nechte pěnu krátce působit a jednoduše setřete měkkým hadříkem. Mycí pěna je určená k použití bez vody, ale lze ji samozřejmě také opláchnout teplou vodou.

AQUA (WATER), GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, SORBITOL, COCO-GLUCOSIDE, ZINC RICINOLEATE, PANTHENOL, SODIUM BENZOATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, POTASSIUM SORBATE, PROPANEDIOL, CITRIC ACID.

Pouze k zevnímu použití. Předem vyzkoušejte přípravek na předloktí a ověřte si případnou alergii. Objeví-li se reakce, přestaňte ihned používat. Uchovejte v chladu a suchu, mimo dosah dětí. Nevhodné ke konzumaci.

LOOVARA Intimní čistící...

319,00 Kč