0

IntimComfort Anti-intertrigo sprej 100 ml

Předchází a mírní projevy opruzené nebo zapařené pokožky, zejména v oblasti vnitřní strany stehen a genitálií, pod prsy či v záhybech kůže. Tlumí projevy svědění pokožky a udržuje ji mikrobiálně čistou. S heřmánkem.
Více informací
IntimComfort
Skladem
495,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Obsahuje speciální roztok určený k boji proti opruzeninám. Přípravek je doplněný o výtažek z heřmánku, který má skvělé regenerační a zklidňující účinky. K dostání ve dvou variantách: jako sprej (150 + 100 aplikací zdarma) nebo splachovatelné vlhčené kapesníčky (samostatně balené po 10 kusech, nebo v multipacku po 25 kusech)
IntimComfort

Parametry

EAN
8594059737953
8594059737953
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
100 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Simply You
Citlivé místo opatrně nastříkáme a necháme působit. Dle potřeby opakujeme. Vhodné zejména při zvýšené náchylnosti k tvorbě intertriga, pro osoby se sklonem k většímu pocení a v situacích neumožňujících okamžité umytí.
Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Butylene Glycol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Lactic Acid, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Salicylic Acid, Triethyl Citrate, Sodium Benzoate, Glucose, Potassium Sorbate, Bisabolol.
Není vhodné pro děti do 3 let. Nepoužívat při přecitlivělosti na některé z uvedených složek.

IntimComfort...

495,00 Kč