0

Phyteneo Neocide spray Plus 50ml

Bezoplachový antimikrobiální sprej s dlouhotrvajícím účinkem pro čištění pokožky celého těla a zevní intimní hygienu. Neobsahuje alkohol, proto nepálí a nevysušuje, je tak vhodný i pro děti. S panthenolem pro regeneraci a jemnou vůní citrusů.
Více informací
Phyteneo
Skladem
120,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Bezoplachový antimikrobiální sprej s dlouhotrvajícím účinkem, který je mimořádně šetrný k pokožce. Neobsahuje alkohol, proto nepálí a nevysušuje, je tak vhodný i pro děti. S panthenolem pro regeneraci a jemnou vůní citrusů. Vhodný k čištění pokožky celého těla a zevní intimní hygienu. Antimikrobiální složka Octenidine se na rozdíl od alkoholu neodpařuje z povrchu pokožky a zůstává tak aktivní mnohem delší dobu. Vzhledem k obsahu vonných složek není vhodný do dutiny ústní. Octenidine HCL je moderní a bezpečná antimikrobiální složka. Proto je vhodná i pro malé děti, těhotné či kojící ženy. Vykazuje rychlý nástup účinku a dlouhotrvající antimikrobiální efekt. Je mimořádně šetrná, vykazuje výbornou snášenlivost s pokožkou. Panthenol je alkoholový analog kyseliny pantothenové (vitaminu B5). Lehce proniká do kůže, kde oxiduje na vitamin B5. Díky svým hydratačním, regeneračním a uklidňujícím účinkům působí blahodárně na pokožku.
Phyteneo

Parametry

EAN
8594071270629
8594071270629
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
50 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od narození 0+
Režim výdeje
Kosmetika
Používejte dle potřeby až 5x denněn n Aplikujete rovnoměrně na příslušné místo 1–3 stlačeními rozprašovače a nechte působit.n n Nepoužívejte současně s přípravky s obsahem PVP jódu nebo s anionovými surfaktanty.
Octenidine HCL, Panthenol, Aqua, Glycerin, Sodium Gluconate, PEG-40 Hydrogenatec Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Parfum, Panthenol, Cocamidoprobyl Betaine, Sodium Chloride, Limonene, Citral, Sodium Hydroxide, Citric Acid

Phyteneo Neocide spray Plus...

120,00 Kč