0

Lactacyd s antimykotickými vlastnostmi 250 ml

Mycí gel pro intimní hygienu, přináší úlevu při kvasinkové infekci. Doplněný o výtažky z měsíčku lékařského a heřmánku lékařského. Mírně zásadité PH.
Více informací
Lactacyd
Skladem
214,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Lactacyd Antimykotický, mycí gel určený pro intimní hygienu ženy, díky mírně zásaditému PH pomáhá k navrácení do normálního stavu při kvasinkové infekci. Pomáhá zmírnit podráždění, jako je svědění a pálení. Obsahuje kyselinu mléčnou pro zachování přirozené rovnováhy. Výtažky z měsíčku lékařského a z heřmánku lékařského, kterými je obohacen, mají zklidňující účinky a zároveň půsbí protizánětlivě, dezinfekčně a hojivě.
Lactacyd

Parametry

EAN
5391520946837
5391520946837
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Emulze
Velikost balení
250 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Kosmetika

Aplikujte ráno a večer při sprchování na intimní oblast. Přípravek byl speciálně vyvinut jako doplněk k léčbě kvasinkové infekce. Po použití důkladně opláchněte vodou.

Nenahrazuje léčbu. Jen na vnější použití.

Kyselina mléčná, výtažek z měsíčku lékařského, extrakt z heřmánku lékařského, mírně zásadité pH 8, glycerin.

Aqua, Lauryl glucoside, Cocamidopropyl betaine, PEG-55 Popylene glycol oleate, Propylene glycol, Triethanolamine, PEG-120 Methyl glucose dioleate, Coco-glucoside, PEG-200 Hydrogenated glyceryl palmate, Sodium chloride, Phenoxyethanol, Myristamidopropyl PG-dimonium chloride phosphate, Glyceryl oleate, PEG-7 Glyceryl cocoate, Disodium EDTA, Glycerin, Parfum, Ethylhexylglycerin, Glycol distearate, Citric acid, Bisabolol, Lactic acid, Calendula officinalis flower extract, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Tocopherol, Hydrogenated palm glycerides citrate

Lactacyd s antimykotickými...

214,00 Kč