0

Lactacyd Antibakteriální 250 ml

Mycí gel pro intimní hygienu ženy s antibakteríálními látkami. Určen k použití po sportu, během menstruace, v těhotenství a po porodu.
Více informací
Lactacyd
Skladem
218,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Lactacyd Antibakteriální, mycí gel s antibakteriálními látkami - výtažek z tymiánu, které odstraňují nežádoucí bakterie. Obsahuje přírodní kyselinu mléčnou a pH 3,5 pro zachování přirozené rovnováhy. Přípravek posiluje schopnost přirozené obrany intimních partii, která může být narušena například v těhotenstí. Mycí gel je vhodné použit v období menstruace, v těhotenství a po porodu.
Lactacyd

Parametry

EAN
8594060894164
8594060894164
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
250 ml
Určeno pro
Pro ženy
Režim výdeje
Kosmetika

Speciálně vhodný pro použití v těhotenství, v šestinedělí a při menstruaci. Lze jej použít i v situacích se zvýšeným rizikem, např. po sportování, plavání, při nošení těsného oblečení apod.

Kyselina mléčná, výtažek z tymiánu, glycerin.

Aqua, Lauryl glucoside, Cocamidopropyl betaine, Lactic acid, PEG-200 hydrogenated glyceryl palmate, Propylene glycol, PEG-55 propylene glycol oleate, Thymus vulgaris flower/leaf extract, Sodium chloride, Glycerin, PEG-7 glyceryl cocoate, Ethoxydiglycol, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Sodium benzoate, Parfum, Triethyl citrate, Potassium sorbate, Citric acid, Copper usnate, Tocopherol, Hydrogenated palm glycerides citrate

Lactacyd Antibakteriální...

218,00 Kč