0

MEDIC Peptides kúra v ampulích 7x2 ml

Inovativní přípravek s vysoce účinným komplexem látek, které pronikají do hlubších vrstev kůže, stimulují proces regenerace, hydratace a omlazení. Intenzivní 7denní kúra biomimetickými peptidy v ampulích.
Více informací
MEDIC
Brzy skladem
229,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Přípravek intenzivně obnovuje a zpomaluje procesy stárnutí pokožky. Obsahuje vysoce účinný komplex biomimetických peptidů, které pronikají hluboko do kůže. Jejich působení je směrové a stimulují specifický proces v kůži. Pro buňky jsou peptidy signálem pro biosyntézu nových složek, jako jsou kolagen, kyselina hyaluronová, elastin a fibronektin. Zlepšují mezibuněčnou komunikaci. Regulují rovnováhu a regeneraci. Pleť posilují, zvyšují její elasticitidu a redukují hluboké vrásky.

Peptidové ampule Pierre Rene Medic obsahují speciální složku Hexapeptide-8, který funguje jako botox, uvolňuje obličejové svaly a poskytuje okamžitý protivráskový efekt.

Pravidelné používání přípravku regeneruje pokožku, vyhlazuje vrásky a oddaluje procesy stárnutí pokožky.

MEDIC

Parametry

EAN
5902280534358
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Ampule
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Pierre René International
Pierre René International
Otevřete rozlomením nejtenčí části ampule. Po očištění pleti rozetřete přípravek mezi dlaněmi a konečky prstů naneste na obličej, krk a dekolt.
AQUA, PROPYLENE GLYCOL, PALMITOYL TRIPEPTID-1, PALMITOYL PENTAPEPTIDE-3, ACETYL HEXAPEPTIDE-8, HYDROXYETHYL AKRYLÁT/AKRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ISOHEXASTERBY0RBY0, 6-POLYMER PEG, 6-POKYT. DROGENOVANÝ RICINOVÝ OLEJ, FENOXYETANOL, KYSELINA BENZOOVÁ, KYSELINA DEHYDROOCETOVÁ , ETHYLHEXYLGLYCERIN.

MEDIC Peptides kúra v...

229,00 Kč