0

KAPRONA XXL Kapsaicinová prohřívací náplast 13x30,5 cm

Prohřívací náplast. Přináší okamžitou úlevu při svalových a kloubních potížích a bolesti zad. Složená čistě z přírodních látek. Jednoduchá aplikace.
Více informací
Kaprona
Skladem
50,00 Kč Vč. DPH

(50,00 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

KAPRONA XXL Kapsaicinová prohřívací náplast 13x30,5 cm

Kapsaicinová hřejivá náplast obsahuje novou technologii, díky níž i při snížené teplotě prochází do těla všechny účinné látky najednou a působí dlouhodobě. Přináší okamžitou úlevu od bolesti a zajišťuje vynikající poměr plochy a účinnosti.
Kaprona

Parametry

EAN
8595619204106
Léková forma
Náplast
Velikost balení
1 ks
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Zhejiang Bangli Medical
Náplast lze dělit na více dílů dle potřeby. Aplikujte na suchou a čistou pokožku, lze ji mít nalepenou až do doby než vymizí hřejivý efekt po dobu 28 hodin, ne však déle než 2 dny. Používejte denně, vyskytnou-li se komplikace, vynechte pravidelné lepení a udělejte pauzu. Po aplikaci náplasti se hřejivý efekt dostaví přibližně po 15-20 minutách.
Náplast obsahuje Capsicum Annum Resin, Rubber latex, Olibanum, Zinc Oxide, Lanolin, Paraffinum Liquidum, Bht, Metyl Salicylate, Camphor, Menthol a Thymus Vulgaris Oil.
Nepoužívat pro děti do 3 let. Určeno pro jednorázové použití. Nevhodné pro alergiky na kapsaicin a jiné látky ze složení. Nepoužívejte na poraněnou, poškozenou nebo nemocnou kůži.

KAPRONA XXL Kapsaicinová...

50,00 Kč