0

BARNY´S Kolostrum s betaglukany 30+30 kapslí

Nové vylepšené Barny‘s Kolostrum s patentovanými beta-glukany Yestimun®. Přípravek je obohacený o vitamin C, selen, zinek a podporuje přirozenou obranyschopnost organismu, zejména v náročnějších jarních a podzimních obdobích.
Více informací
BARNY´S

Velikost balení:

60 ks
30 ks
Brzy skladem
330,00 Kč Vč. DPH

(5,50 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

BARNY´S Kolostrum s betaglukany 30+30 kapslí

Barny´s Kolostrum s beta-glukany je první mateřské mléko z nejkvalitnějších ekologických chovů skotu. Kolostrum s beta-glukany je standardizováno na 30% obsah imunoglobulinů IgG z celkového obsahu kapsle. Kolostrum neboli mlezivo je tekutina vylučovaná mléčnou žlázou matky do 48 hodin po porodu. Je jedinečným zdrojem mnoha cenných látek, které potřebuje novorozenec v prvních dnech po porodu. Obsahuje složky imunitních a růstových faktorů. Barny‘s Kolostrum s beta-glukany je obohaceno o vysoce čištěné koncentrované beta-glukany a vitamin C, selen, zinek pro podporu normální funkce imunitního systému.
BARNY´S

Parametry

EAN
621629902980
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biopol GN
Děti od 3 let 1 kapsli denně, od 6 let 2 kapsle denně. Dospělí 3 - 4 kapsle denně nejlépe nalačno. V případě potřeby je možné obsah kapsle vysypat a podat rozmíchaný např. v lžičce živého jogurtu.

1 kapsle (0,562 g): bovinní kolostrum (mléko) (min. 30 % imunoglobulinů – 90 mg IgG, lecithin) 300 mg, zahušťovadlo (hydroxypropylmethylcelulóza), Yestimun® – kvasničné (Saccharomyces cerevisiae) beta-glukany [min. 80 % (1,3)-(1,6)-β-D-glukanů z kvasinek – 64 mg] 80 mg, vitamin C NUTRA-C™ (L-askorban vápenatý, L-askorban hořečnatý, L-threonát vápenatý, 25 % RHP) 20 mg, protispékavé látky (stearan hořečnatý, talek. fosforečnan vápenatý), barvivo (oxid zinečnatý), zinek (oxid zinečnatý, 15% RHP) 1,5 mg, selen (inaktivované kvasnice obohacené selenem Saccharomyces cerevisiae, 16 % RHP) 9 µg. NUTRA-C™ je registrovaná ochranná známka firmy Novotech Nutraceuticals, Inc. (USA). RHP – referenční hodnota příjmu.

Ukládejte mimo dosah děti. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Určeno pro děti od 3 let věku. Obsahuje laktosu a mléčnou bílkovinu. Nevhodné pro osoby s nesnášenlivostí laktosy a s alergií na bílkovinu kravského mléka. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C.

BARNY´S Kolostrum s...

330,00 Kč