0

BARNY´S Kolostrum s betaglukany 30+30 kapslí

Nové vylepšené Barny‘s Kolostrum s patentovanými beta-glukany Yestimun®. Přípravek je obohacený o vitamin C, selen, zinek a podporuje přirozenou obranyschopnost organismu, zejména v náročnějších jarních a podzimních obdobích.
Více informací
BARNY´S

Velikost balení:

60 ks
30 ks
Brzy skladem
330,00 Kč Vč. DPH

(5,50 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

BARNY´S Kolostrum s betaglukany 30+30 kapslí

Barny´s Kolostrum s beta-glukany je první mateřské mléko z nejkvalitnějších ekologických chovů skotu. Kolostrum s beta-glukany je standardizováno na 30% obsah imunoglobulinů IgG z celkového obsahu kapsle. Kolostrum neboli mlezivo je tekutina vylučovaná mléčnou žlázou matky do 48 hodin po porodu. Je jedinečným zdrojem mnoha cenných látek, které potřebuje novorozenec v prvních dnech po porodu. Obsahuje složky imunitních a růstových faktorů. Barny‘s Kolostrum s beta-glukany je obohaceno o vysoce čištěné koncentrované beta-glukany a vitamin C, selen, zinek pro podporu normální funkce imunitního systému.
BARNY´S

Parametry

EAN
621629902980
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biopol GN
Děti od 3 let 1 kapsli denně, od 6 let 2 kapsle denně. Dospělí 3 - 4 kapsle denně nejlépe nalačno. V případě potřeby je možné obsah kapsle vysypat a podat rozmíchaný např. v lžičce živého jogurtu.

1 kapsle (0,562 g): bovinní kolostrum (mléko) (min. 30 % imunoglobulinů – 90 mg IgG, lecithin) 300 mg, zahušťovadlo (hydroxypropylmethylcelulóza), Yestimun® – kvasničné (Saccharomyces cerevisiae) beta-glukany [min. 80 % (1,3)-(1,6)-β-D-glukanů z kvasinek – 64 mg] 80 mg, vitamin C NUTRA-C™ (L-askorban vápenatý, L-askorban hořečnatý, L-threonát vápenatý, 25 % RHP) 20 mg, protispékavé látky (stearan hořečnatý, talek. fosforečnan vápenatý), barvivo (oxid zinečnatý), zinek (oxid zinečnatý, 15% RHP) 1,5 mg, selen (inaktivované kvasnice obohacené selenem Saccharomyces cerevisiae, 16 % RHP) 9 µg. NUTRA-C™ je registrovaná ochranná známka firmy Novotech Nutraceuticals, Inc. (USA). RHP – referenční hodnota příjmu.

Ukládejte mimo dosah děti. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Určeno pro děti od 3 let věku. Obsahuje laktosu a mléčnou bílkovinu. Nevhodné pro osoby s nesnášenlivostí laktosy a s alergií na bílkovinu kravského mléka. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C.

BARNY´S Kolostrum s...

330,00 Kč