0

Borogyn vaginální čípky 10x2 g

Zdravotnický prostředek určený k pomoci obnovit přirozenou vaginální obranyschopnost.
Více informací
Borogyn
Skladem
167,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přípravek Borogyn vaginální čípky se používá při prevenci a léčbě vaginálních onemocnění, včetně mykotických. Pomáhá zmírňovat podráždění, pálení a svědění. Přípravek obsahuje kyselinu boritou, kyselinu mléčnou, polykarbofil a pomáhá odstraňovat příznaky způsobené nevyváženým vaginálním pH a endogenní bakteriální flórou. Kyselina mléčná, která je běžně přítomná v pochvě, podporuje okamžitou úpravu pH a usnadňuje přirozenou obnovu křehkého vulvovaginálního ekosystému. Kyselina boritá díky svému přetrvávání ve vaginálním ekosystému dlouhodobě podporuje snížení vaginální pH. Polykarbofil je po navázání na poševní hlen schopen nepřetržitě uvolňovat ionty H+, které pomáhají snižovat pH poševního prostředí.
Borogyn

Parametry

EAN
8055748842438
8055748842438
Cesta podání
Vaginální
Léková forma
Čípky
Velikost balení
20 g
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Gruppo Farmaimpresa
Zavádějte jeden čípek do pochvy denně, nejlépe večer před spaním, po dobu 5–7 dní, po menstruaci nebo podle doporučení lékaře. 1. Poševní oblast důkladně omyjte (nejlépe vnějším i vnitřním vaginálním výplachem). 2. Otevřete balení, řádně si umyjte ruce a vyjměte jeden čípek z blistru. 3. Čípek jemně zaveďte hluboko do pochvy, nejlépe v poloze vleže na zádech, aby nedošlo k nechtěnému vyklouznutí čípku z pochvy.
Jeden čípek obsahuje: kyselina boritá, polykarbofil, kyselina mléčná, tokoferyl-acetát, vitamin A palmitát, kyselina 18-beta-glycyrrhetinová, tea tree olej, fosfatidylcholin, semisyntetické triglyceridy.
Přípravek je určený výhradně k vaginálnímu použití. Nepolykejte. Nepoužívejte přípravek během menstruace. Funkčnost přípravku je zaručena pouze tehdy, když je obal neporušený. Nepoužívejte přípravek po uplynutí doby použitelnosti, nebo pokud je obal při prvním otevření poškozený nebo porušený. Přípravek nepolykejte. Při náhodném spolknutí se ihned obraťte na svého lékaře nebo vyhledejte nejbližší nemocnici. Zabraňte kontaktu s očima. V případě náhodného kontaktu se doporučuje důkladně vymýt oči vlažnou vodou. Přípravek nezmrazujte.

Borogyn vaginální čípky 10x2 g

167,00 Kč