0

Gynocaps Vaginální tobolky 14 tobolek

Ulevuje od nepříjemných příznaků vaginálních infekcí jako je svědění, pálení, výtok a působí jako prevence proti opakovaným obtížím.
Více informací
GYNOCAPS
Skladem
316,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Gynocaps Vaginální tobolky ulevují při vaginálních obtížích. Obsahují Döderleinův laktobacil, přirozeně se vyskytuje v pochvě - udržuje zdravou poševní mikroflóru, snižuje pH, kyselé pH zabraňuje vzniku vaginálních infekcí, přemnožení patogeních bakterii, virů a kvasinek. Přípravek je vhodné užívat při perorální antibiotické léčbě, vaginálních obtížích, po použití vaginální antibiotické či antimikotické léčbě. Během léčby je možné mít sexuální styk, ale použití kondomů, spermicidů či latexových pesarů se nedoporučuje, kvůli možnosti jejich prasknutí či inaktivace.
GYNOCAPS

Parametry

EAN
3700244200224
3700244200224
Cesta podání
Vaginální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
14 ks
Určeno pro
Ženy
Věk od
14
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek

Na obnovu vaginální mikroflóry zavádějte 1-2 tobolky denně (jedna ráno, jedna před spaním) po dobu 1 týdne.

Jako prevence opakovaných vaginálních infekcí zavádějte 1 tobolku denně, pod dobu 3 týdnů.

Tobolky zavádějte hluboko do pochvy. Před zavedením je vhodné tobolku navlhčit. Části tobolky mohou být vyloučeny (doporučuje se použít hygienickou vložku). Během léčby je možné mít sexuální styk, ale použití kondomů, spermicidů či latexových pesarů se nedoporučuje (z důvodu rizika prasknutí nebo inaktivace).

 

Vaginální tobolky obsahují 1x109 v 1 gramu Lcr Regenerans® (Lactobacillus casei rhamnosus Döderlein). Pomocná látka: monohydrát laktózy.

Gynocaps Vaginální tobolky...

316,00 Kč