0

ALPA Francovka konopí 60 ml

Obsahuje za studena lisovaný konopný olej s mnohostrannými účinky. Působí regeneračně a uvolňuje ztuhlé partie, odstraňuje únavu po fyzické zátěži, vyvolává uvolnění a osvěžení. Produkt je vhodný k masážím, koupelím a po zředění vodou také obkladům. Oceníte ho i po sportovních a různých fyzických aktivitách.
Více informací
Alpa

Velikost balení:

60 ml
160 ml
Skladem
31,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Konopný olej se získává lisováním semen z rostlin rodu konopí, přesněji z takzvaného technického konopí, které neobsahuje THC. Konopný olej lisovaný za studena obsahuje přibližně 80 % esenciálních mastných kyselin, řadu minerálů a vitamínů. Jako složka masážních přípravků pomáhá konopný olej k uvolňování ztuhlého svalstva a kloubů a snižuje bolestivost namožených svalů. Odstraňuje také únavu po fyzické zátěži a celkově osvěžuje tělo. Navíc působí blahodárně přímo na pokožku. Zpomaluje procesy stárnutí kůže, hydratuje a zvláčňuje ji.
Alpa

Parametry

EAN
85929760
85929760
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Roztok
Velikost balení
60 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Alpa
Při masáži vtírejte bříšky prstů 3x až 5x denně do úplného vetření do kůže. Do koupele přidávejte 10 až 20 ml přípravku na 50 l vody. Při obkladech namočených vodou silně pokapejte obklad roztokem a přiložte na postižené místo. Obklad nepřekrývejte neprodyšným materiálem. Nevtírejte do zánětlivé kůže, do kůže podrážděné slunečním zářením nebo do popálené kůže.
Nevhodné pro děti do 3 let.

ALPA Francovka konopí 60 ml

31,00 Kč