0

Philips Sonicare ProtectiveClean HX6800/35 Dvojbalení sonických zubních kartáčků

Rodinná sada 2 kartáčků pro efektivní, běžné, denní čištění. Kontrolka tlaku, 1 čistící režim, 2 intenzity, 2 cestovní pouzdra. Vhodný při citlivosti s rovnátky i korunkami. Efektivní čištění.
Více informací
Philips Sonicare
Brzy skladem
2 875,00 Kč Vč. DPH

(1 437,50 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Philips Sonicare ProtectiveClean HX6800/35 Dvojbalení sonických zubních kartáčků

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX 6800/35 dvojbalení s patentovanou, moderní technologií SoniCare pro zdravé dásně a šetrné čištění. Dva šíhlé, lehké a elegantní zubní kartáčky, dvě barvy. Kartáček zajistí opravdu důkladné čištění, předchází tvorbě zubního kazu a zlepšuje stav dásní. Díky speciálně zaoblené špičce kartáčkové hlavice se bez problémů dostane a vyčistí i zuby v zadní části ústní dutiny. Je vhodný pro použití s rovnátky, korunkami, fazetami, výplněmi. Vhodný i při citlivosti zubů i dásní. Hlavice a tělo kartáčku Philips Sonicare tvoří skvělý tým. Díky patentované technologii SoniCare dosáhnete bezkonkurenčního čištění. Vysokofrekvenční vibrace kartáčků Philips Sonicare s výkonem až 62 000 stěrů za minutu napění zubní pastu na jemné čisticí bublinky a vhání je mezi zuby a podél linie dásní, čímž naruší a odstraní zubní plak a zajistí výjimečné čištění nejen na zubech, ale částečně i v mezizubních prostorech, pod dásněmi a ve všech těžko dostupných místech. Zubní kartáček ProtectiveClean 4300 pracuje na principu dynamického proudění vody, zubní pasty a slin. Vibrující štětiny kartáčku Sonicare získávají ohromnou sílu díky proudu vody a tím odstraňují zabarvení, bakterie zubního plaku i biofilm, nejen na zubech, ale i v mezizubních prostorech, pod dásněmi a ve všech těžko dostupných místech a to 7x efektivněji. Zubní kartáčky Sonicare jsou šetrnější k dentinu a jemnější, než manuální zubní kartáčky. Na zubní kartáček není třeba tlačit. Stačí jemně přiložit k zubům.

Parametry

EAN
8710103919971
Velikost balení
2 ks
Režim výdeje
Hygienický prostředek
Výrobce
Philips
Balení obsahuje: 2x rukojeť ProtectiveClean (černá a světle růžová) 2x hlavice Intercare 2x cestovní pouzdro (černé a bílé) Nabíječku Baterie - Lithium - iontová - nabití vydrží až 2 týdny Hlavice: Ultra měkká hlavice pro citlivé zuby a dásně Hlavice s nejdelšími vlákny pro lepší čištění v mezizubí Odstraní maximum zubní plaku ze zubů, dásní i mezizubních prostor Hlavice kompaktní s modely kartáčků Philips Sonicare 3. generace

Philips Sonicare...

2 875,00 Kč