0

PHILIPS SONICARE DiamondClean HX9914/57 černý a růžovozlatý 1+1 ks

Sonický zubní kartáček s inteligentními senzory tlaku, pohybu a polohy pro šetrnou péči o zuby, dásně a jazyk. Odstraňuje až 10krát více plaku než manuální zubní kartáček. Snadné nabíjení a stylové provedení.
Více informací
PHILIPS SONICARE
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
6 968,90 Kč Vč. DPH

vč. ekologické daně 2,90 Kč

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Měkká, flexibilní vlákna hlavice kartáčku jsou navržena tak, aby se zakřivovala okolo kontur zubů a zajišťovala 4x větší kontakt s povrchem a odstranění až 10x více plaku z obtížně přístupných míst. Sonický stíravý pohyb napění zubní pastu na bublinky, které útočí na plak a vhání je do mezizubních prostor a podél linie dásní. Pokud vyvíjíte nadměrný tlak, kartáček začne jemně vibrovat.

Kartáček DiamondClean 9000 se dodává s režimy Clean, White+, Gum Health a Deep Clean+, které se postarají o vaše potřeby při čištění zubů. Režim Clean je určen pro výjimečné každodenní čištění, režim White+ slouží k odstranění skvrn, režim Gum Health zajišťuje šetrné, ale účinné čištění dásní a režim Deep Clean+ zajišťuje osvěžující hloubkové čištění.

Tři intenzity vám umožňují vybrat si mezi vyšším nastavením pro účinnější čištění a nižším nastavením pro citlivější ústa. Chytré hlavice kartáčku se postarají, abyste používali správný režim a intenzitu pro nejlepší možné čištění.

VÝHODY:

Usnadněné čištění s připojením.

Zabudovaný tlakový senzor.

Detekce inteligentní hlavice kartáčku.

4 režimy, 3 intenzity.

 

Parametry

EAN
8710103941194
8710103941194
Velikost balení
2 ks
Režim výdeje
Hygiena
Výrobce
Philips
Balení obsahuje: 1 sonický kartáček DiamondClean 9000 Black, 1 sonický kartáček DiamondClean 9000 RoseGold, 2 hlavice Premium Plaque Defence, 1 nabíjecí sklenice, 2 nabíjecí základny.

PHILIPS SONICARE...

6 968,90 Kč