0

Cannaderm Robátko emoliens při ekzémech 75 g

Pro každodenní promazávání suché a citlivé pokožky s atopickým ekzémem. Zklidňuje suchá a šupící se místa, mírní projevy ekzému. Bez parfémů a barviv. Certifikované přírodní BIO kosmetika.
Více informací
Cannaderm
Skladem
300,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přírodní receptura s vysokým podílem konopného oleje, echinaceou, panthenolem a vitaminem E ideálně vyhovuje speciálním nárokům kosmetické péče o pokožku s projevy atopického ekzému. Krém se snadno roztírá, dobře se vstřebává a účinně zjemňuje a zvláčňuje suchá, šupící místa na pokožce. Robátko emoliens je vhodné používat dlouhodobě a suchou, citlivou a šupící se pokožku promazávat nejlépe několikrát denně podle potřeby. Účinné látky: konopný olej, sibiřská jedle, echinacea, panthenol, vitamin E.
Cannaderm

Parametry

EAN
8594059734501
8594059734501
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
75 g
Určeno pro
Děti
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Simply You
Několikrát denně dle potřeby krém jemně rozetřete v tenké vrstvě na pokožku s projevy atopického ekzému. Pokožku s atopií promazávejte několikrát denně dle potřeby nebo podle doporučení lékaře.
Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil, Alcohol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Echinacea Purpurea Leaf / Root Extract, Glyceryl Stearate, Panthenol, Tocopherol, Stearic Acid, Palmitic Acid, p-Anisic Acid, Cetyl Alcohol, Abies Sibirica Oil, Glycerin, Lonicera Caprifolium Flower Extract, Lonicera Japonica Flower Extract, Xanthan Gum, Bisabolol, Lactic Acid, Lecithin, D-Limonene.

Cannaderm Robátko emoliens...

300,00 Kč