0

AROMATICA Echinaceové bylinné kapky 200 ml

Pro podporu přirozené obranyschopnosti organismu a posílení normální funkce horních cest dýchacích. Pozitivně působí v období zvýšené tělesné zátěže.
Více informací
AROMATICA
Skladem
390,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Třapatka nachová (Echinacea purpurea) podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a normální funkci horních cest dýchacích. Echinaceové kapky jsou připraveny podle originální receptury z květů macerací v lihu za studena. Postup výroby je tradiční, pečlivá příprava zajišťuje maximální koncentraci účinných látek a zároveň jejich dobrou využitelnost organismem.
AROMATICA

Parametry

EAN
8594009401361
8594009401361
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapky
Velikost balení
200 ml
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Aromatica
Děti od 3 let 3x denně 10 kapek, dospělí 3x denně 20 kapek. Kapky je možno užívat v minerální vodě nebo v jiném nápoji. Užívejte po dobu 6 týdnů, poté udělejte týdenní přestávku a v užívání pokračujte. Před použitím protřepat.Denní dávka obsahuje (60 kapek – 3 ml)Extrakt obsahuje minimálně 40 % obj. alkoholu.
Pitná voda, etanol – rafinovaný kvasný líh jemný, třapatka nachová.
Výrobek není vhodný pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Případný jemný sediment není na závadu. Před upotřebením protřepat. Doporučené dávkování se nesmí překračovat. Přípravek nenahrazuje pestrou stravu. Výrobek nesmí užívat osoby s autoimunitním a systémovým onemocněním.

AROMATICA Echinaceové...

390,00 Kč