0

TOMMEE TIPPEE Šidítko silikon Fun 18-36m 2 ks

Šidítko Tommee Tippee Closer To Nature se symetrickou ortodontickou savičkou je navrženo tak, aby podporovalo správný vývoj ústní dutiny dítěte. Šidítko zdobí barevné obrázky zvířátek. Balení obsahuje 2 kusy. Vhodné pro děti od 18 do 36 měsíců. Neobsahuje bisfenol.
Více informací
TOMMEE TIPPEE
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
166,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Balení dudlíků Tommee Tippee je vybaveno opakovaně použitelnou sterilizační kapslí, se kterou lze účinně a efektivně sterilizovat až 2 dudlíky najednou v mikrovlnné troubě, čímž se zničí až 99,9 % bakterií.

Ortodontické dudlíky Anytime mají oválnou, obrácenou, ortodontickou sací část, který je odvětrávaná, což znamená, že se stlačuje snadněji než tradiční, vzduchem plněné dudlíky. Tím se snižuje tlak vyvíjející se na zuby a dásně dítěte. Symetrická, měkká, silikonová sací část je plně reverzibilní a nemá "špatnou" stranu, dudlík tedy bude vždy správně umístěn v ústech dítěte, i když si jej samo vloží do úst. Zahnutý štít pohodlně sedí mezi bradou a nosem dítěte a otvory na obou stranách umožňují dodatečné proudění vzduchu a zabraňují hromadění vlhkosti, což pomáhá chránit jemnou pokožku dítěte před podrážděním. Snadno čistitelná silikonová sací část je bez obsahu BPA, je měkká, pružná a zároveň robustní a odolná.

Dudlík doporučujeme vyměňovat každý měsíc a vždy při prvních známkách poškození nebo opotřebení. Doporučujeme nepoužívat dudlík déle než 24 měsíců a přestat jej používat, když je dítě starší než 36 měsíců. Dudlíky neobsahují jednorázový plast a jsou baleny do 100% recyklovatelného kartonu.

TOMMEE TIPPEE

Parametry

EAN
5010415334039
Režim výdeje
Hygiena
Výrobce
Tomme Tippee

TOMMEE TIPPEE Šidítko...

166,00 Kč