0

DR. MÜLLER Klimakterin 60 kapslí

Přípravek s obsahem izoflavonů z červeného jetele a sóji a vitaminu D pro ženy v období menopauzy.
Více informací
DR. MÜLLER
Skladem
225,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přípravky Klimakterin pomáhají ženskému organismu zmírnit nepříjemné příznaky menopauzy a klimakteria. Hlavní účinnou látkou v těchto přípravcích je výtažek z červeného jetele.

Červený jetel je tradičně používán pro vysoký obsah přírodních fytoestrogenů. Jsou to látky podobné ženským hormonům a pomáhají ženám zvládat návaly horka, neklid a podráždění, příznaky spojené s menopauzou.

V kapslích navíc obsažený extrakt ze sóji obsahuje stejně jako červený jetel fytoestrogeny.

Vitamin D přispívá k normálnímu stavu kostí a zubů, k normální funkci imunitního systému a k normálnímu vstřebávání vápníku a fosforu.

DR. MÜLLER

Parametry

EAN
8595610400293
8595610400293
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Věk od
Od 18 roku
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Dr. Müller Pharma s.r.o.
Dr. Müller Pharma s.r.o.
2 kapsle denně
Rybí olej, želatina, extrakt jetele lučního, kokosový olej, zvlhčující látka (glycerol), sójový olej částečně hydrogenovaný, extrakt sóji, čištěná voda, zvlhčující látka (sorbitol), emulgátor (sójový lecitin), vitamin D (cholekalciferol), barviva [pigment Candurin Red Lustre (hlinitokřemičitan draselný, oxidy železa), oxid železa černý].
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nenahrazuje pestrou stravu. Není vhodný pro děti, mladistvé, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při poruchách krevní srážlivosti nebo užíváte-li jakékoliv léky ovlivňující krevní srážlivost. Není určeno pro ženy po prodělané rakovině prsu a dělohy. Ukládejte mimo dosah dětí.

DR. MÜLLER Klimakterin 60...

225,00 Kč