0

BIOMEDICA Menoprima Bella 120 tablet

Doplněk stravy obsahuje jedinečnou kombinaci čtyř extraktů pro menopauzální komfort: šalvěj lékařská, andělika čínská, řeřicha peruánská a speciálně upravený chmel otáčivý. Přípravek je doplněn o vitamín B6, který přispívá k regulaci hormonální aktivity.
Více informací
Biomedica
Brzy skladem
192,00 Kč Vč. DPH

(1,60 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

BIOMEDICA Menoprima Bella 120 tablet

MenoPrima Bella je nehormonální přípravek pro ženy, který díky kombinaci extraktů bylin působí příznivě v období menopouzy: Šalvěj lékařská (Salvia officinalis), andělika čínská (Angelica sinensis), řeřicha peruánská – Maca (Lepidium meyenii) a speciálně upravený chmel otáčivý (Humulus lupulus) – odrůda Vital se zvýšeným obsahem 8-prenylnarinegeninu. Chmel má navíc uklidňující účinky, navozuje dobrý spánek a spolu se šalvějí podporují normální trávení. Přípravek je dále doplněn o resveratrol pro normální činnost kardiovaskulárního systému a o vitamín B6, který přispívá k regulaci hormonální aktivity.

Biomedica

Parametry

EAN
8594002393823
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
120 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biomedica
1 tableta 2x denně.

Mikrokrystalická celulosa, extrakt z chmele otáčivého, hydrogenfosforečnan vápenatý dihydrát, polyvinylpyrrolidon, stearan hořečnatý, extrakt z řeřichy peruánské - Maca, extrakt ze šalvěje lékařské, extrakt z anděliky čínské, oxid hořečnatý, resveratrol, pyridoxin hydrochlorid, potah: hydroxypropylcelulosa, hydroxypropylmethylcelulosa, talek, oxid titaničitý, červený a žlutý oxid železa.

Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

BIOMEDICA Menoprima Bella...

192,00 Kč