0

FYTOFEM PMX 30 tobolek

Doplněk stravy pro komfort před a během menstruace. Pro podporu hormonální rovnováhy. Unikátní kombinace 4 aktivních složek.
Více informací
Fytofem

Velikost balení:

30 ks
90 ks
Skladem
205,00 Kč Vč. DPH

(6,83 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

FYTOFEM PMX 30 tobolek

Fytofem PMX je určen pro ženy v reprodukčním věku, které chtějí maximálně a přitom přirozeně podpořit komfortní průběh své menstruace. Obsahuje čtyři přírodní látky, které spolu dohromady tvoří ideální podporu pro dlouhodobý menstruační komfort.

Vitex agnus castus (drmek obecný) je rostlina s historií sahající až do antiky (Egypt, Řecko, Řím), její plody se dodnes používají u různých gynekologických stavů. Drmek obsahuje pozoruhodné množství užitečných přírodních látek (flavonoidy a diterpeny – např. casticin, orientin, vitexin a iridoidní glykosidy – agnusid).

Gama-linolenová kyselina (GLA) je hlavní účinnou složkou pupalkového oleje, který patří mezi nejoblíbenější nutraceutické substance. Jeho pravidelné užívání se projeví na kvalitě, vláčnosti a hydrataci pokožky. Sama GLA je prekursorem protizánětlivých prostaglandinů, čímž napomáhá hormonální rovnováze.

Alchemilla vulgaris (kontryhel obecný) je dalším zástupcem tradiční lidové medicíny, odpradávna se používá při různých gynekologických stavech, dodnes je jednou z oblíbených bylin „snažilek“ neboli žen, které plánují otěhotnění. Kontryhel nabízí pestrou škálu přírodních flavonoidů (orientin, vitexin, quercetin, rutin).

Vitamin E je nejdůležitější a velmi dobře známý antioxidant (zhášeč volných radikálů) chránící tkáně před poškozením oxidačním stresem a volnými kyslíkovými radikály, které vznikají při zánětu.

Fytofem

Parametry

EAN
8594169223070
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biomedica
Užívejte 1 tobolku denně kontinuálně po dobu min. 3 měsíců. Poslední týden menstruačního cyklu (tedy před krvácením) můžete posílit účinek zvýšením dávky na 2 tobolky denně (1 ráno a 1 večer).
Drmek extrakt 10:1 50 mg, GLA 100 mg, vitamin E 100 IU (558 % RHP), kontryhel extrakt 10:1 5 mg, magnesium 5 mg (1,3 % RHP) v jedné tobolce. RHP referenční hodnota příjmu. DL-alfa-tokoferyl acetát, pupalkový olej – prášek, extrakt z plodu drmku obecného (Vitex agnus-castus), extrakt z kontryhelu obecného (Alchemilla vulgaris), protispékavá látka stearan hořečnatý. Obal tobolky: želatina.
Není určeno pro děti (u dívek lze podávat od zahájení menstruování), těhotné a kojící ženy. Před použitím přípravku se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem, pokud máte nebo jste v minulosti měla nádor citlivý na ženské pohlavní hormony, nebo pokud jste léčena hormonálními, psychiatrickými nebo onkologickými léky. Také pokud se při užívání Fytofemu Vaše příznaky zhoršují. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovávejte na suchém místě při teplotě do 25 °C, mimo dosah a dohled dětí.

FYTOFEM PMX 30 tobolek

205,00 Kč