0

KZ 4 Men up 60 kapslí

Doplněk stravy s obsahem rostlinných extraktů (kotvičník, ženšen, maca, dýňová semínka) a zinku na podporu zdravé prostaty, sexuální aktivity a energie. Určeno pro muže.
Více informací
KZ
Brzy skladem
633,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Kotvičník zemitý příznivě působí na hladinu pohlavních hormonů a na funkci reprodukčního systému, přispívá k normální funkci močové soustavy, dodává tělu energii a napomáhá k přirozené obranyschopnosti. Ženšen pravý je významný adaptogen, zvyšuje odolnost organismu proti únavě a stresu a příznivě působí na sexuální zdraví, podporuje fyzickou a duševní kondici. Řeřicha peruánská, známá také jako maca má příznivý vliv na fyzickou kondici a duševní zdraví, podporuje vytrvalost, výkon a plodnost. Dýňové semínko přispívá k udržení normální funkce močových cest a zdravé funkci prostaty. Rozchodnice růžová působí příznivě nakognitivní funkce a duševní výkonnost, podporuje kondici a fyzický výkon. Zinek přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi, k normální plodnosti a reprodukci, k normální funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidativním stresem.
KZ

Parametry

EAN
8594169621586
8594169621586
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Nutricius
Dospělí muži užívají 2x denně 1 kapsli. Kapsle zapijte dostatečným množstvím vody.
Extrakt z plodu kotvičníku zemitého (Tribulus terrestris) s obsahem 40% saponinu, hydroxypropylmethylcelulóza (rostlinná kapsle), extrakt z kořene ženšenu pravého (Panax ginseng 50:1), extrakt řeřichy peruánské - Maca (Lepidium meyenii 20:1), extrakt z dýňového semínka (Cucurbita pepo 10:1), extrakt z kořene rozchodnice růžové (Rhodiola rosea) s obsahem 3% rosavinu, glukonan zinečnatý (zinek, 180% RHP) v jedné kapsli. RHP - referenční hodnota příjmu.
Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na pestrou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku produktu. Současné použití s antidiabetiky konzultujte se svým lékařem či lékárníkem kvůli obsahu ženšenu pravého. Osoby s poruchou krevní srážlivosti a osoby s jiným závažným onemocněním by měly užívání konzultovat s lékařem. Uchovávejte mimo dosah dětí.

KZ 4 Men up 60 kapslí

633,00 Kč