0

ARGIN-IN pro muže 2x90 tobolek 1+1 zdarma

Doplněk stravy s kotvičníkem pro podporu zdraví pohlavních orgánů, močové soustavy a reprodukčního systému. Je vhodný pro podporu sexuální aktivity.
Více informací
Argin-IN

Velikost balení:

180 ks
180 ks
Skladem
1 532,00 Kč Vč. DPH

(8,51 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ARGIN-IN pro muže 2x90 tobolek 1+1 zdarma

Tribulus terrestris (Kotvičník zemní) podporuje normální funkci pohlavních orgánů, hormonální aktivitu a svalový tonus. Crocus sativus (Šafrán setý) přispívá k normální plodnosti a kvalitě spermií. Zinek přispívá k normální plodnosti a reprodukci, normální funkci imunitního systému a ochraně buněk před oxidativním stresem. Selen přispívá k normální spermatogenezi, normální funkci imunitního systému a ochraně buněk před oxidativním stresem
Argin-IN

Parametry

EAN
8594059730886
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
180 ks
Určeno pro
Muže
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
3 tobolky denně je možno užít i současně a zapít tekutinou. Přípravek pro maximalizaci účinku užívejte po dobu 4 týdnů, celý proces je možno opakovat v průběhu roku několikrát - nejlépe s týdenní přestávkou po spotřebování měsíční dávky (90 tobolek).
L-arginin, extrakt z kotvičníku zemního (Tribulus terrestris), Magisterium (biomasa chlorely obohacená stand. obsahem biologicky vázaného selenu 200 až 300 mg/kg), Suchý extrakt eleuterokoku ostnitého (Eleutherococcus senticosus) stand. na 1,5 % eleutherosidů, plnidlo: extrakt ze šafránu setého (Crocus sativus), zinek (oxid zinečnatý), biologicky vázaný selen, barviva: E131, E122, E124, E151.
Žádné nežádoucí účinky nebyly pozorovány. Souběžné užívání s léky předem konzultujte s lékařem nebo lékárníkem.

ARGIN-IN pro muže 2x90...

1 532,00 Kč