0

ADVANCE Diaben 60 kapslí

Unikátní kombinace přírodních látek přispívajích k udržení normální hladiny cukru v krvi.
Více informací
ADVANCE
Skladem
344,00 Kč Vč. DPH

(5,73 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ADVANCE Diaben 60 kapslí

3 přírodní látky: Gurmar (Gymnema sylvestre) - přispívá k udržení normální hladiny cukru v krvi a ovlivňuje metabolismus glukózy. Extra silný extrakt - 75% gymnemových kyselin. Skořice (Cinnamomum zeylanicum) - napomáhá udržet normální hladinu cukru. Kyselina alfa-lipoová - vhodně doplňuje komplexní složení. Diaben je možné užívat jako doplněk stravy i při hraniční hladině cukru v krvi. Obsahuje přírodní látky, proto je vhodný i k dlouhodobému užívání. Gurmar přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti a ovlivňuje chuť k jídlu.
ADVANCE

Parametry

EAN
8594015705620
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Advance nutraceutics
Doporučená dávka 1 kapsle denně. Užívejte nejlépe ráno společně s jídlem. Vhodný k dlouhodobému užívání. Balení 60 kapslí na 2 měsíce. Dostatečně zapijte.
Gymnema sylvestre extrakt, kyselina alfa-lipoová, skořice extrakt (Cinnamomum zeylanicum), želatina, inulin, látka protispékavá: stearan hořečnatý. Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu.
Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Pokud užíváte léky na snížení hladiny cukru v krvi, doporučujeme vhodnost užívání přípravku konzultovat s Vaším lékařem nebo lékárníkem. Není učeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C. Ukládejte mimo dosah dětí! Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu. Doplněk stravy.

ADVANCE Diaben 60 kapslí

344,00 Kč