0

FLORADIX Kindervital pro děti ovocný 250 ml

Ovocný přípravek z přírodních surovin k doplnění vápníku a důležitých vitamínů. Přispívá ke správnému vývoji a růstu vašich dětí.
Více informací
FLORADIX
Skladem
308,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Až 90 % kostní hmoty se utváří v dětství do 17 let, proto je důležité v tomto období zajistit dítěti dostatečný příjem minerálů a vitamínů.
FLORADIX

Parametry

EAN
4004148336348
4004148336348
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sirup
Velikost balení
250 ml
Určeno pro
Děti
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Salus
Ráno a večer cca 30 minut před jídlem, které by mohlo snižovat účinnost. Děti od 3 let: 2x denně 10 ml.
Vápník (ve formě laktátu a glukonátu), vitamín C (kyselina askorbová), niacin, vitamín E (D-alpha-tocopheryl- acetát), vitamín B2 (riboflavinfosfát sodná sůl). Vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamín B1 (thiamin hydrochlorid), vitamín A (retinol palmitát), vitamín D (cholecalciferol), vitamín B12 (kyanokobalamin). Směs koncentrátů ovocných džusů (51 %) z: hroznového vína, voda, extrakt ze svatojánského chleba, jablka, meruňky (džus i dřeň), ananasu, mučenky, citronu. Vodné extrakty (40 %) z: kořene karotky (Daucus carota), plodu anýzu (Pimpinella anisum), plodu koriandru (Coriandrum sativum), nati potočnice lékařské (Nasturtium officinale), nati kopřivy (Urtica dioica), listu špenátu (Spinacia oleracea), květu heřmánku (Matricaria recutita). Zahušťovadla: guarová a xantanová guma. Přírodní aroma.
Skladování: Protože produkt neobsahuje konzervační látky ani barviva, je nutné jej po otevření uchovávat v ledničce a spotřebovat do 4 týdnů. Doplněk stravy, nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Abyste zabránili poškození přípravku, uložte lahvičku po každém použití a otevření do svislé polohy v chladničce a spotřebujte do 4 týdnů.

FLORADIX Kindervital pro...

308,00 Kč