0

KOLIMED 15 ml koncentrátu/45 ml kapek

Kapky z přírodních zdrojů pro úlevu při hromadění střevních plynů a neklidném bříšku díky obsaženým, vysoce kvalitním, přírodním olejům z kmínu a anýzu.
Více informací
KOLIMED
Skladem
154,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Složení přípravku je doplněno o frukto-oligosacharidy (FOS) s prebiotickou aktivitou, jež přispívají k podpoře trávení a k celkovému komfortu zažívání.
KOLIMED

Parametry

EAN
8594027710216
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapky
Velikost balení
45 ml
Věk od
Od 2. týdne
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals a.s.

Před prvním použitím nařeďte koncentrát přidáním 30 ml převařené kojenecké vody. Po naředění uchovávejte v chladničce (při teplotě +5 až +10 °C) a spotřebujte do 40 dnů. Pečlivě protřepejte před každým použitím.

Děti od ukončeného 2. týdne života: 10 kapek naředěného přípravku nakapejte na lžičku a podávejte před jídlem nebo mezi jídly přímo do úst nebo nakapejte do vlažného nápoje. Lze podávat opakovaně během dne maximálně 5x denně. V případě projímavého účinku snižte jednotlivou dávku na 5 kapek před jídlem.

Dospělí: 20 kapek naředěného přípravku před jídlem.

Glycerin 99,00 %; prebiotické frukto-oligosacharidy (FOS; inulin) 0,83 %; anýzový olej (Pimpinella anisum) 0,10 %, kmínový olej (Carum carvi) 0,07 %. Obsah balení: 15 ml koncentrátu / 45 ml kapek po naředění. Složení kapek je přírodního původu bez konzervantů, přidaného cukru, umělých sladidel, barviv a alkoholu.
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

KOLIMED 15 ml...

154,00 Kč