0

JAMIESON Baby-D3 Vitamín D3 400 IU kapky 11,7 ml

Vitamin D kapky pro kojence umožňují efektivní aplikaci s kapátkem, které pokaždé přesně dávkuje 400 IU čistého vitamínu D. Kapky mohou být přidány do mateřského mléka nebo vkapány přímo do úst dítěte. U starších kojenců a batolat přidejte kapky do jídla nebo pití. Čisté a prémiové složení bez umělých barviv, aromat a konzervačních látek. Podporuje vývoj dětí, imunitní systém a pomáhá při vývoji zdravých kostí a zubů.
Více informací
JAMIESON
Skladem
274,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Doplňky stravy s vitamínem D od firmy Jamieson jsou připravené výhradně s použitím Quali™- D vitamínu prvotřídní světové kvality. Získává se z čistého „slunečního“ lanolinu, bohatého a obnovitelného zdroje vitamínu D z vlny ovcí, které se chovají na vysočinách Austrálie a Nového Zélandu.

VITAMIN D3

Tuto živinu, běžně známou jako „sluneční vitamín“, si tělo dokáže vyrobit vystavením slunečnímu záření. Vitamin D je důležitou živinou, protože hraje řadu rolí, které ovlivňují naše zdraví. Podle Health Canada vitamin D pomáhá podporovat imunitní funkce a pomáhá při vstřebávání a využití fosforu a vápníku, které pomáhají budovat silné kosti a zuby. Když se vitamín D kombinuje s dostatečným příjmem vápníku, zdravou stravou a pravidelným cvičením, může snížit riziko rozvoje osteoporózy.

Jamieson Laboratories je nejstarším a největším kanadským výrobcem a distributorem přírodních vitamínů, minerálů, koncentrovaných výživových doplňků, bylinek a botanických léků. Vedoucí postavení na trhu získal díky tomu, že důsledně přichází na trh s inovativními produkty nejvyšší kvality, čistoty a bezpečnosti.

JAMIESON = KVALITA

Kanaďané důvěřují značce Jamieson již od roku 1922. Jádrem důvěry je vývoj a výroba přírodních výživových doplňků v moderních laboratořích Jamieson ve Windsore, provincie Ontario, s využitím exkluzivního typu protokolu 360 Pure. Zabezpečuje minimálně 360 patentovaných výrobních postupů, kontrolních testů kvality, kalibrované biologické a klinické zkoušky – celý tento systém je součástí Good Manufacturing Practice (GMP) schváleného kanadským ministerstvem zdravotnictví. Jamieson Laboratories je certifikovaná farmaceutická GMP společnost, pravidelně auditovaná kanadským ministerstvem zdravotnictví.

 

JAMIESON

Parametry

EAN
64642094483
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapky
Velikost balení
11.7 ml
Určeno pro
Kojence
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Jamieson Laboratories
Jamieson Laboratories
  • Kojenci a děti do 12 let: 1-2 kapky denně
  • Dospělí a děti od 12 let: 2 kapky denně

Jednoduché použití:

  • Otočte balení dnem vzhůru, netřeste ani nepoklepávejte, kapka se uvolní samovolně.
  • Kápněte přímo na dudlík, jazyk kojence anebo přidejte do jídla anebo nápoje.
Nosič (triglyceridy se středně dlouhým řetězcem), cholekalciferol.Neobsahuje GMO. Bez soli (NaCl), cukru, škrobu, lepku, laktózy, umělých barviv a příchutí.
Skladujte při teplotě 15 – 25 °C, mimo dosah malých dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

JAMIESON Baby-D3 Vitamín D3...

274,00 Kč