0

ADVANCE Modin 60 kapslí

Přírodní látky v Modinu podporují duševní rovnováhu a přispívají k normální psychické činnosti. V ČR zcela unikátní svým komplexním složením.
Více informací
ADVANCE
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
457,00 Kč Vč. DPH

(7,62 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ADVANCE Modin 60 kapslí

Základem je extrakt třezalky tečkované, která je nejvíce užívanou přírodní látkou v podpoře psychického zdraví. L-tryptofan, phenylalanin, vitamíny B3, B5 a B6 dále přispívají k příznivému působení Modinu. Modin obsahuje komplex přírodních látek, které přispívají k normální psychické činnosti. Základem Modinu je vysoce kvalitní extrakt z třezalky tečkované obsahující hlavní aktivní látku hypericin. Extrakt z třezalky podporuje emoční vyrovnanost, duševní rovnováhu, psychické zdraví, přispívá k relaxaci a v neposlední řadě podporuje pozitivní náladu. Další obsažené látky niacin, kyselina pantothenová a pyridoxin přispívají k normální psychické činnosti. Niacin a pyridoxin přispívají k normální činnosti nervové soustavy. Komplexní složení doplňují esenciální aminokyseliny L-tryptofan a DL-phenylalanin. Látky obsažené v Modinu jsou přírodního původu, jejich užívání není návykové a jsou vhodné i k dlouhodobému užívání. Díky svému komplexnímu složení Modin celkově podporuje psychické zdraví.
ADVANCE

Parametry

EAN
8594015705682
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Advance nutraceutics
Doporučeno užívat 1 kapsli denně. Možné užívat dlouhodobě, po 4 měsících je vhodná 4-týdenní pauza. Užívejte nejlépe před nebo společně s jídlem. Dostatečně zapijte.
Extrakt z třezalky tečkované (Hypericum perforatum), želatina, L-tryptofan, DL-phenylalanin, vitamin B3 (nikotinamid), vitamin B5 (D-pantothenan vápenatý), látka protispékavá: stearan hořečnatý, vitamin B6 (pyridoxin HCl). Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu.
Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. U citlivých osob může způsobovat zvýšení citlivosti kůže na sluneční záření, proto je při užívání doporučeno vyhnout se intenzivnímu slunění. Může ovlivňovat účinnost některých léků a hormonální antikoncepce. V případě, že užíváte léky, poraďte se o vhodnosti užívání doplňku stravy Modin s lékařem nebo lékárníkem. Obsahuje fenylalanin. Nepřekračujte doporučené dávkování. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Není učeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C. Ukládejte mimo dosah dětí! Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu. Doplněk stravy.

ADVANCE Modin 60 kapslí

457,00 Kč