1

GREEN IDEA Migreen bylinný čaj 20 sáčků

Bylinný čaj při třeštění hlavy.
Více informací
Green Idea
Skladem
70,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Unikátní bylinná kompozice 6 druhů bylin je vhodná při častém třeštění hlavy. Kopretina řimbaba je vhodná na třeštění hlavy, pro menopauzální komfort a relaxaci. Vrba je vhodná při hormonální nerovnováze a k relaxaci. Bylinná kompozice podporuje pozitivní náladu, relaxaci a tlumí stres. Přípravek podporuje kognitivní a duševní zdraví.
Green Idea

Parametry

EAN
8595643607119
8595643607119
Léková forma
Nálevový sáček
Velikost balení
20 ks
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
Green Idea
Příprava: 1 nálevový sáček zbavený vrchního papírového obalu zalijeme 0,25 l vroucí vody a necháme luhovat 5–10 minut. Čaj se pije teplý. Připravuje se vždy čerstvý těsně před užitím. Dávkování: dospělým je doporučováno vypít 2–3 šálky čaje denně. Nepřekračujte doporučené dávkování. Překročení doporučené denní dávky nevyvolává zdravotní riziko. Není určeno pro děti do tří let, těhotné a kojící ženy.
Řimbaba obecná nať (Pyrethrum parthenium), Zelený čaj (Camellia sinensis), Vrba bílá kůra (Salix alba), Meduňka lékařská nať (Melissa officinalis), Máta peprná nať (Mentha piperin), Levandule lékařská květ (Lavandula officinalis).
Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Obsah živin a energetická hodnota 1 nálevového sáčku čaje jsou zanedbatelné.

GREEN IDEA Migreen bylinný...

70,00 Kč