0

COLFARM Artrocol 60 kapslí

Obsahuje aktivní látky, které pomáhají udržovat pohyblivost kloubů (zázvor) a podílí se na procesu tvorby kloubní chrupavky a syntézy kolagenu v chrupavce, šlachách a vazech (vitamin C). Mléčná bílkovina Osteol™ působí v přípravku jako zesilovač. Glukosamin a chondroitin se vyskytují přirozeně v lidském těle.
Více informací
Colfarm
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
303,00 Kč Vč. DPH

(5,05 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

COLFARM Artrocol 60 kapslí

Glukosamin sulfát je základní stavební složkou kloubní chrupavky a chondroitin sulfát je jednou z hlavních složek mezibuněčné hmoty kloubních chrupavek. Vitamin C je důležitý pro správnou tvorbu kolagenu v kloubních chrupavkách, přispívá také k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, kůže, dásní a zubů, snižuje míry únavy a vyčerpání a příznivě působí na imunitní systém. Zinek pomáhá udržovat normální stav kostí a fungování imunitního systému. Extrakt ze zázvoru pomáhá udržovat zdravé kosti a klouby.
Colfarm

Parametry

EAN
8595643407481
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Colfarm
1 tobolka 2x denně
Glukosamin sulfát, hovězí želatina, Osteol™- bioaktivní mléčné proteiny*, kyselina L-askorbová, chondroitin sulfát, laktát zinečnatý, DL-alfa-tokoferyl acetát, extrakt ze zázvoru, oxid křemičitý, hořečnaté soli mastných kyselin, barvivo: oxid titaničitý. * pochází z mléka.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Doplněk stravy nelze použít jako náhradu pestré stravy. Zdravý životní styl, včetně pestré stravy, je základem pro udržení dobrého zdraví. Není vhodné pro děti. Uchovávejte mimo dosah dětí.

COLFARM Artrocol 60 kapslí

303,00 Kč