0

COLFARM Mladý ječmen 60 tablet

Mladý ječmen obsahuje kombinaci přírodních extraktů z mladého ječmene, zeleného čaje, hořkého pomeranče a řasy spiruliny doplněné chromem. Mladý ječmen dodává tělu řadu cenných látek. Je zdrojem důležitých vitaminů, minerálů, antioxidantů a enzymů, poskytuje celkové povzbuzení organismu. Vysoká koncentrace mladého ječmene (6250 mg) v 1 tabletě.
Více informací
Colfarm
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
206,00 Kč Vč. DPH

(3,43 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

COLFARM Mladý ječmen 60 tablet

Zelený čaj aktivuje metabolismus k odbourávání tuků, přináší vitalitu a psychickou pohodu, kontroluje tělesnou hmotnost, působí jako antioxidant, pomáhá udržet normální hladinu cholesterolu a cukru v krvi. Spirulina má antioxidační schopnosti, napomáhá k normální hladině cukru v krvi, vitalitě, kontrole tělesné hmotnosti a přirozené obranyschopnosti. Hořký pomeranč podporuje metabolismus lipidů a tím napomáhá procesu hubnutí. Chróm přispívá k normálnímu metabolismu makroživin a pomáhá udržovat zdravou hladinu glukózy v krvi.
Colfarm

Parametry

EAN
8595643423672
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Colfarm
1-2 tablety 1x denně před jídlem
Extrakt z ječmene, celulóza, spirulina, extrakt ze zeleného čaje, extrakt z hořkého pomeranče, zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulózy, hořečnaté soli mastných kyselin, sorbitol, oxid křemičitý, chlorid chromitý (III).
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy nelze použít jako náhradu pestré stravy. Zdravý životní styl, včetně pestré stravy, je základem pro udržení dobrého zdraví. Skladujte mimo dosah dětí. Produkt není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy.

COLFARM Mladý ječmen 60 tablet

206,00 Kč