0

CARBOFIT aktivní rostlinné uhlí 60 tobolek

Aktivní rostlinné uhlí z kokosových skořápek v hypromelosových tobolkách.
Více informací
CARBOFIT

Velikost balení:

60 ks
20 ks
Skladem
125,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Výhradně rostlinného původu. S vysokou pórovitostí pro zajištění žádané aktivity. V hypromelosové tobolce: uvolnění aktivní látky není v případě tobolek znesnadněno lisováním. Tobolky neobsahují další pomocné látky často používané při výrobě tablet. V případě potřeby je možné prášek z tobolky pohodlně vysypat a upravit způsob dávkování a užití.
CARBOFIT

Parametry

EAN
8594011210203
8594011210203
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Věk od
Od 3 roku
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Dacom Pharma
1-2 tobolky za den nejlépe mezi jídly. Zapijte dostatečným množstvím vody. Pro děti od 3 let poloviční dávka. Uvedené vlastnosti Carbofitu a způsob zpracování látky v doplňku stravy ovlivňují doporučené dávkování přípravku. Zejména na počátku užívání se doporučuje řídit uvedeným. V případě potřeby je možné jednotlivou dávku postupně navýšit až na 5 tobolek viz níže: Doporučená doba užívání: Při očistě (detoxikaci) organismu 1-2 tobolky 2x denně po dobu 1 měsíce. V případě střevních nevolností je dávkování a délka užívání individuální. Při nadměrné plynatosti (s náznaky průjmu) mohou dospělí užívat 1-5 tobolek několikrát denně (děti poloviční dávku), vždy zapít dostatečným množstvím vody. Při častém a opakovaném průjmu vyhledejte lékaře.
Aktivované rostlinné uhlí 200 mg v jedné tobolce. Aktivní rostlinné uhlí z kokosových skořápek v hypromelosových tobolkách, vhodné i pro vegany.
Kromě černého zbarvení stolice nejsou nežádoucí vedlejší účinky známy. Carbofit může absorbovat i současně podané léky, proto se nejdříve poraďte s lékařem, pokud takové léky užíváte. Doporučujeme, aby mezi užitím přípravku a jiných léků byl dodržen interval alespoň 2-4 hodin. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí!

CARBOFIT aktivní rostlinné...

125,00 Kč