0

NOVEXPERT Ultra vyživující obnovující krém s 5 omega mastnými kyselinami 40 ml

Koktejl 5 omega mastných kyselin a textura balzámu, který nezanechává mastný pocit na pleti. Poskytuje pleti okamžitý komfort, dlouhodobě obnovuje a vyživuje pleť. Pro suchou až velmi suchou pleť. 100% přírodní složení. Vegan. Neobsahuje žádné syntetické látky. Vytvořeno lékaři. Dermatologicky testováno. Certifikováno ECOCERT.
Více informací
NOVEXPERT
Skladem
982,00 Kč Vč. DPH

(24,55 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NOVEXPERT Ultra vyživující obnovující krém s 5 omega mastnými kyselinami 40 ml

Špičková péče o pleť francouzské značky Novexpert byla vyvinuta ve spolupráci s přírodními vědci a lékaři. Péče propojující sílu přírody se špičkovými technologiemi a poznatky z dlouhodobých výzkumů, vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Jako přísady jsou používány pouze dobře známé přírodní látky nacházející se přirozeně v lidském těle. Účinky 100 % přírodních látek jsou vědecky ověřené a podložené.
NOVEXPERT

Parametry

EAN
3661467001633
3661467001633
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
40 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NOVEXPERT
Naneste na obličej ráno a/nebo večer.
Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, C12-16 Alcohols, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Palmitic Acid, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Lactobacillus Ferment, Trehalose, Xylitylglucoside, Parfum (Fragrance), Hydrogenated Lecithin, Stearic Acid, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Ceramide Np, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Hippophae Rhamnoides Oil, Anhydroxylitol, Phytosphingosine, Tocopherol, Xylitol, Arginine, Maltodextrin, Laminaria Ochroleuca Extract, Xanthan Gum, Citric Acid, Punica Granatum Seed Oil*, Phenethyl Alcohol, Phytic Acid, Vigna Aconitifolia Seed Extract.
Pouze k vnějšímu použití.

NOVEXPERT Ultra vyživující...

982,00 Kč