0

NOVEXPERT Zkrášlující Booster olej s 5 omega mastnými kyselinami 30 ml

Jediná lahvička obsahuje 100 % omega mastných kyselin. Omega 3 pro zjemnění pleti. Omega 5 je antioxidant. Omega 6 a 9 pro výživu pleti. Nejúžasnější omega 7, která regeneruje. Mimořádné složení pro normální až suchou pleť. 100% přírodní složení. Vegan.
Více informací
NOVEXPERT
Skladem
1 242,00 Kč Vč. DPH

(41,40 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NOVEXPERT Zkrášlující Booster olej s 5 omega mastnými kyselinami 30 ml

Špičková péče o pleť francouzské značky Novexpert byla vyvinuta ve spolupráci s přírodními vědci a lékaři. Péče propojující sílu přírody se špičkovými technologiemi a poznatky z dlouhodobých výzkumů, vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Jako přísady jsou používány pouze dobře známé přírodní látky nacházející se přirozeně v lidském těle. Účinky 100 % přírodních látek jsou vědecky ověřené a podložené.
NOVEXPERT

Parametry

EAN
3661467000582
3661467000582
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Olej
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NOVEXPERT
Naneste na obličej ráno a/nebo večer samostatně nebo před použitím krému.
Squalane, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Camelina Sativa Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Punica Granatum Seed Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Oil, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Bisabolol, Laminaria Ochroleuca Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.
Pouze k vnějšímu použití.

NOVEXPERT Zkrášlující...

1 242,00 Kč