0

MEDINDEX GeloSitin Péče o nos 15 ml

Nosní olej s obsahem sezamového oleje, přírodních antioxidantů a citrusových olejů pro dlouhodobé zvlhčení suché nebo poškozené nosní sliznice.
Více informací
Medindex
Skladem
223,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přípravek GeloSitin obsahuje unikátní kombinaci kvalitního sezamového oleje, přírodních antioxidantů a citrusových olejů. Okamžitě zvlhčuje suchou nebo poškozenou nosní sliznici. Je vhodný pro akutní léčbu i dlouhodobou péči. Přípravek mohou používat dospělí i děti od 3 let, těhotné a kojící ženy. Sezamový olej pokrývá vysušenou nosní sliznici a umožňuje tak spolehlivou ochranu a rychlou regeneraci. Zároveň pomáhá odstranit strupy a krusty.
Medindex

Parametry

EAN
4029125084586
4029125084586
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Olej
Velikost balení
15 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Pohl Boskamp
Podle potřeby aplikujte/vstříkněte 1–2 dávky přípravku několikrát denně do každé nosní dírky. Lze používat dlouhodobě nebo pro intervalovou/nárazovou léčbu.
Čistý (rafinovaný) sezamový olej, dicaprylyl karbonát, pomerančový olej, citronový olej, mix antioxidantů (přírodní extrakty s vysokým obsahem tokoferolu/vitamín E, kyselina palmitoyl askorbová, kyselina askorbová, kyselina citronová, ethanol, rostlinný olej).
Nepoužívejte v případě známé přecitlivělosti na kteroukoliv složku přípravku. Nepoužívejte současně s jinými lokálními terapeutickými látkami. Ve velmi ojedinělých případech se může v oblasti nosu a krku vyskytnout pocit škrábání nebo pálení. Vhodné pro děti od 3 let. Zdravotnický prostředek. Čtěte pozorně návod k použití a informace o bezpečném používání.

MEDINDEX GeloSitin Péče o...

223,00 Kč