0

REVALID Triple Active Shampoo DS 150 ml

Moderní řešení pro seboroickou dermatitidu a závažné stavy lupů. Ultra jemné čistící složení bylo speciálně vyvinuto tak, aby bylo šetrné k pokožce hlavy a zároveň účinně řešilo příčiny vzniku onemocnění. Má klinicky ověřený účinek pro rychlou a dlouhotrvající úlevu.

Více informací
REVALID
Skladem
426,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Dermatologicky schválené a jedinečné složení přináší nejen výjimečné výsledky, ale také udržuje zdravý mikrobiom pokožky hlavy. Bez parabenů, sulfátů a silikonů.

AKTIVNÍ SLOŽKY

Crinipan AD je velmi účinná složka působící proti tvorbě lupů, zejména proti kvasinkám Malassezia a nadměrné tvorbě kožního mazu. Poskytuje vynikající dlouhodobé výsledky. Šetrně čistí vlasy a pokožku hlavy.

Dandrilys je přírodní roztok na bázi specifických saponinů (jujubosidů) z kůry stromu Ziziphus Joazeiro. Obnovuje rovnováhu mikrobioty pokožky hlavy. Poskytuje rychlý a dlouhotrvající účinek proti svědění a předchází vzniku nových lupů.

Elestab 100 HP je antimikrobiální látka se širokým spektrem účinku proti bakteriím, plísním a kvasinkám. Má výrazný přetrvávající účinek proti opětovnému maštění a svědění pokožky hlavy. Má také výrazný protidráždivý účinek na pokožku hlavy. Zklidňuje.

REVALID

Parametry

EAN
7649992533924
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Šampon
Velikost balení
150 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Ewopharma AG
  • Naneste malé množství šamponu na dlaň a s trochou vody vytvořte lehkou pěnu.
  • Aplikujte na mokré vlasy a pomocí prstů vmasírujte do pokožky hlavy.
  • Nechte působit 2-3 minuty.
  • Důkladně opláchněte.
  • V případě potřeby opakujte.
Aqua, Sodium Cocoyl Glutamate, Cocamidopropyl Betaine, Persea Gratissima Oil, Caprylyl/Capryl Glucoside, Lauryl Glucoside, Citric Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Climbazole, Chondrus Crispus Powder, Parfum, Xanthan Gum, Pvp, Glycerin, Propanediol, Panthenol, Sodium Levulinate, Betaine, Hexamidine Diisethionate, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, P-Anisic Acid, Ziziphus Joazeiro Bark Extract, Sodium Hydroxide, Rhododendron Ferrugineum Extract.

REVALID Triple Active...

426,00 Kč