0

LINEX Baby+ s vitamínem D 8 ml

Pro podporu správného vývoje střevního a imunitního systému.
Více informací
LINEX
Skladem
149,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Obsahují živé lyofilizované bakterie rodu Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12 + vitamín D.
LINEX

Parametry

EAN
7613421110444
7613421110444
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapky
Velikost balení
8 ml
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biofarma
Podávejte 1x denně 6 kapek. Lahvičku před použitím dobře protřepejte, aby se prášek ze dna lahvičky rovnoměrně promíchal s olejem. Nakapejte 6 kapek oleje na lžičku nebo do mléka/příkrmu. Neaplikujte kapky do horkých nápojů, aby nedošlo ke znehodnocení bakterií. Pokud vaše dítě užívá antibiotika, doporučuje se podávat tento přípravek minimálně 3 hodiny po podání antibiotik. Po prvním otevření uchovávejte při teplotě do 25 °C a spotřebujte do 4 týdnů.
Kryoprotektanty (sacharóza, maltodextrin, natrium-askorbát), nosič (slunečnicový olej obsahující antioxidanty: tokoferol-alfa (vitamín E), kyselina citronová). Aktivní látky: Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®, vitamín D3 (cholekalciferol). Alergeny: tento produkt se vyrábí v místě, kde se vyrábí mléčné produkty.
Nepřekračujte doporučené dávkování. Poraďte se s lékařem ohledně dávkování vitamínu D. Nepodávejte tento přípravek svému dítěti, pokud: je alergické na kteroukoli složku tohoto doplňku stravy, má závažnou poruchu imunitního systému nebo závažné základní onemocnění, má závažné problémy s ledvinami, ledvinové kameny nebo se mu v ledvinách ukládá vápník, vám lékař sdělil, že má příliš vápníku nebo vitamínu D v těle, pokud trpí nesnášenlivostí sacharózy. Pokud máte jakékoli otázky či nejasnosti, poraďte se s lékařem nebo lékárníkem. Doplněk stravy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

LINEX Baby+ s vitamínem D 8 ml

149,00 Kč