0

GREEN IDEA Hořčík 60 tobolek

Biologicky aktivní hořčík přispívá k normální činnosti nervové soustavy a svalů.
Více informací
GREEN IDEA
Skladem
160,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Hořčík Aquamin se získává z čistých vod Irského moře. Je to nejúčinnější a optimálně absorbovatelná forma hořčíku (hydroxidová a citrátová forma). Jedná se o přírodní, biologicky aktivní hořčík organického původu. Vedle hořčíku Aquamin Mg obsahuje dalších 70 makro, mikro a stopových prvků. Hořčík se v těle podílí na více než 300 metabolických procesech. Nedostatek hořčíku způsobuje křeče, únavu, vyčerpání, nervové vyčerpání. Hořčík přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, normální činnosti nervové soustavy, normální činnosti svalů, normální psychické činnosti, k udržení normálního stavu kostí a zubů.

Hořčík neboli magnézium je vhodný doplněk pro aktivní sportovce, zvyšuje výkon a sílu. Vhodný je pro všechny, kteří jsou vystaveni účinkům stresu (krátko i dlouhodobému). Hořčík zlepšuje paměť a schopnost učit se. Hořčík napomáhá k dosažení kvalitního a plnohodnotného spánku.

Vzhledem k jeho rostlinnému původu je vhodný i pro vegetariány, vegany, makrobiotiky i zastánce BIO-potravin. Obsah tobolky je možné vysypat a vmíchat do jídla či nápoje.

GREEN IDEA

Parametry

EAN
8595643605559
8595643605559
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green Idea
Adresa výrobce
Knínická 2018/7, 664 34 Kuřim, Česká republika
1 tobolka 1 - 3 x denně. Při preventivním užívání doporučujeme 1 tobolku denně, při terapeutickém užívání 2 - 3 tobolky denně.
Hydroxid hořečnatý, vegetariánská kapsle.
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

GREEN IDEA Hořčík 60 tobolek

160,00 Kč