0

Pssst! FORTE ústní sprej proti chrápání 25 ml

Ústní sprej proti chrápání. Unikátní složení působí na měkké části horních cest dýchacích.
Více informací
Pssst!
Skladem
351,00 Kč Vč. DPH

(14,04 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Pssst! FORTE ústní sprej proti chrápání 25 ml

Účinné složky:n n Bazalka – podporuje rychlý nástup účinku.n Kadidlovník pilovitý – znásobuje efekt Pssst! Forte.n Eukalyptus je známý svými účinky na dýchací ústrojí díky silicím eukalyptolu. Napomáhá zprůchodňovat horní cesty dýchací, využívá se při kašli, nachlazení a problémech s vedlejšími nosními dutinami.n Šalvěj se nejčastěji využívá jako kloktadlo. Pomáhá při problémech v dutině ústní a v krku (se zuby, dásněmi, aftami, mandlemi, apod.). Přidává se do zubních past, ústních vod a hojivých mastí.n Chmel otáčivý se používá při lehké nespavosti a předrážděnosti organizmu, protože má zklidňující účinek. Hořké látky obsažené v chmelu navíc podporují trávení.n Světlík lékařský se tradičně využívá při kašli, na suchý chrapot a při problémech s nosními dutinami.n Ostropestřec mariánský je výborný pro celkovou detoxikaci organizmu.
Pssst!

Parametry

EAN
8594059739063
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sprej
Velikost balení
25 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Doporučuje se bezprostředně před spánkem aplikovat 2–3 dávky do úst na kořen jazyka. Aplikaci je možné dle potřeby opakovat i v průběhu noci, maximálně však 5 dávek. Pro dosažení uspokojivého účinku je nutné roztok aplikovat do oblasti kořene jazyka.
Čištěná voda, sorbitol, hydrogenovaný rostlinný olej, pomerančové aroma, extrakt chmele otáčivého (Humulus lupulus), extrakt světlíku lékařského (Euphrasia rostkoviana), extrakt ostropestřce mariánského (Silybum marianum), panthenol, extrakt bazalky pravé (Ocimum basilicum), kyselina citrónová, extrakt kadidlovníku pilovitého (Boswellia serrata), menthol, sorban draselný, šalvějová, eukalyptová a bazalková silice, sukralóza. Balení o objemu 25 ml obsahuje asi 250 dávek.
Ukládejte mimo dosah dětí! Nedoporučuje se užívat v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Pssst! FORTE ústní sprej...

351,00 Kč