0

OCTICIDE kožní sprej 50 ml

Bezbarvý antiseptický roztok s dezinfekčními účinky k ošetření malých povrchových poranění kůže a sliznic. Ničí bakterie a plísně, které mohou zkomplikovat hojení v ráně. Neobsahuje alkohol, proto nepálí a je tak vhodný i pro děti.
Více informací
OCTICIDE

Velikost balení:

50 ml
250 ml
Skladem
125,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Bezbarvý antiseptický roztok s dezinfekčními účinky k ošetření malých povrchových poranění kůže a sliznic. Ničí bakterie a plísně, které mohou zkomplikovat hojení v ráně.\n Bez porady s lékařem se používá pro opakované krátkodobé ošetření malých povrchových ran u dospělých, dospívajících a dětí (jako jsou například odřeniny, škrábance, drobné řezné ranky, popáleniny a po bodnutí hmyzem).\n Doporučuje se používat v neředěné formě, bezprostředně po poranění nebo při prvních známkách zánětu. Aplikujte jednou denně, ne déle než 14 dní.\n Octicide je volně prodejný lék k vnějšímu užití. Před použitím si pozorně přečtěte příbalovou informaci. Velikost balení: 50 ml a 250 ml.
OCTICIDE

Parametry

SUKL název
OCTICIDE 1MG/G+20MG/G DRM SPR SOL 1X50ML
SUKL kód
0240803
EAN
8594071270551
8594071270551
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
50 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od narození 0+
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Octicide se používá neředěný. Nejlepších výsledků se dosáhne aplikací bezprostředně po poranění nebo po prvních příznacích zánětu. Octicide se aplikuje 1 x denně, po dobu max. 14 dnů. Přípravek se aplikuje na ošetřovanou oblast tak, aby bylo zajištěno její úplné zvlhčení. Po aplikaci je třeba dodržet dobu expozice alespoň 1 až 2 minuty, než jsou prováděny další kroky. Dostatečná účinnost je zaručena maximálně po dobu Octicide se používá neředěný. Nejlepších výsledků se dosáhne aplikací bezprostředně po poranění nebo po prvních příznacích zánětu. Octicide se aplikuje 1 x denně, po dobu max. 14 dnů. Přípravek se aplikuje na ošetřovanou oblast tak, aby bylo zajištěno její úplné zvlhčení. Po aplikaci je třeba dodržet dobu expozice alespoň 1 až 2 minuty, než jsou prováděny další kroky. Dostatečná účinnost je zaručena maximálně po dobu 2 hodin po aplikaci přípravku.
octenidini dihydrochloridum 1mg , phenoxyethanolum 20mg, roztok kokamidopropylbetainu 38% (kokamidopropylbetain, kyselina kokosová, glycerol, čištěná voda, chlorid sodný), natrium-glukonát, glycerol 85%, roztok hydroxidu sodného, čištěná voda

OCTICIDE kožní sprej 50 ml

125,00 Kč