0

LEROS Dětský čaj Rakytníkový 20x2 g

Bylinná směs s rakytníkem s příjemnou sladkokyselou chutí, vhodná pro doplnění pitného režimu našich nejmenších. V bylinkovém čaji se snoubí příjemně kyselkavá chuť šípků s nasládlou chutí lipového květu a rooibosu. Rakytník dodává nápoji svou typický sladkokyselý přídech a zabarvuje jej lehounce do oranžova. O svěží chuť i vůni se postarají přidané plody rybízu. Čaj je vhodný pro mlsné jazýčky, ty dětské i ty dospělé.
Více informací
LEROS
Skladem
63,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Bylinná směs s plody rakytníku chutná malým i velkým. Rakytník, kterému se přezdívá sibiřský zázrak nebo oranžový poklad, spolu s šípky a lipovým květem podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a normální trávení. Plody a listy rakytníku si, podle staré řecké legendy, oblíbil bájný kůň Pegas. Jeho hříva a srst se pak nádherně leskla a právě síla rakytníku pomáhala prý okřídlenému koni vzlétnout.
LEROS

Parametry

EAN
8594740522417
8594740522417
Léková forma
Nálevové sáčky
Velikost balení
40 g
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
LEROS
Leros
1 čajový sáček zalijte vařící vodou (250 ml) a vyluhujte 5–10 minut. Čaj se nesmí vařit. Připravuje se vždy čerstvý. K přípravě čaje pro kojence použijte převařenou vodu vhodnou pro kojeneckou výživu. Jestliže doslazujete cukrem, doporučené maximální množství cukru na 100 ml nápoje je 5 g. Děti od ukončeného 9. měsíce do 1 roku: ½–1 šálek denně. Děti od 1 roku do 3 let: 1–2 šálky denně. Děti od 3 let a dospělí: 2–3 šálky denně. Nepřekračujte uvedené dávkování.
Plod šípku (52 %), květ lípy (18 %), plod rakytníku (10 %), plod černého rybízu (10 %), rooibos (6 %), květ divizny (4 %).
V případě, že čaj přislazujete cukrem, nepodávejte jej kojencům pokud možno z láhve savičkou, ale používejte co nejdříve hrneček. Nadměrné užívání čaje s cukrem může vést ke zvýšené kazivosti zubů. Nepodávejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chraňte před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.

LEROS Dětský čaj...

63,00 Kč