0

LEROS Dětský čaj bylinný 20x1.8 g

Vyvážená bylinná směs se šípkem a heřmánkem vhodná k doplnění pitného režimu našich nejmenších. Voňavé byliny se v čaji snoubí se svěžestí ovoce. V chuti rozeznáte kyselkavý šípek i nasládlý fenykl, ten čaj i krásně provoní. Jemně bylinnou vůni tohoto čaje pak doplní heřmánek, lipový květ a list ostružiny. Barva čaje má světle medový nádech.
Více informací
LEROS
Skladem
63,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vyvážená bylinková směs ideální k doplnění pitného režimu našich nejmenších. O příjemnou chuť nápoje se postará lehce nakyslý šípek, svěží jablko, nasládlý fenykl i voňavý heřmánek. Dopřejte svým dětem lahodnou chuť bylinného čaje!
LEROS

Parametry

EAN
8594740522370
8594740522370
Léková forma
Nálevové sáčky
Velikost balení
36 g
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
LEROS
Leros
1 čajový sáček zalijte vařící vodou (200 ml) a vyluhujte v přikryté nádobě 10 minut. K přípravě čaje pro kojence použijte převařenou vodu vhodnou pro kojeneckou výživu. Čaj je možné přisladit. Doporučené maximální množství cukru na 100 ml nápoje je 5 g. Pije se 2–3x denně. Nepřekračujte uvedené dávkování.
Plod šípku (35 %), jablka (15 %), plod fenyklu (15 %), květ heřmánku (15 %), list ostružiny (10 %), kořen mrkve (5 %), květ lípy (5 %).
V případě, že čaj přislazujete cukrem, nepodávejte jej kojencům pokud možno z láhve savičkou, ale používejte co nejdříve hrneček. Nadměrné užívání čaje s cukrem může vést ke zvýšené kazivosti zubů. Nepodávejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chraňte před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.

LEROS Dětský čaj bylinný...

63,00 Kč