0

PHYTENEO Vermophyt 20 kapslí

Doplněk stravy. Obsahuje standardizované extrakty herbálních drog: tymián obecný, saturejka zahradní,černucha setá,tykev obecná, hřebíčkovec vonný, oman pravý. Složky doplňku mají působit v gastrointestinálním traktu proti cizopasníkům a parazitům.
Více informací
PHYTENEO
Skladem
230,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Herbální přípravek pro podporu normální činnosti střevního traktu a jeho pročištění.\n Přítomnost parazitických cizopasníků (např. roup dětský) v gastrointestinálním traktu se projevuje nejčastěji svěděním v okolí konečníku (případně pochvy). Méně často se vyskytují projevy žaludeční nevolnosti, až ztráty chuti k jídlu, podrážděnost, neklid a nespavost.\n Benefity\n • prokázaná účinnost na modelových organizmech\n • byly zvoleny takové byliny, aby se z hlediska jejich použití jednalo o známé a bezpečné, přitom ale účinné složky • neobsahuje žádnou z rizikových rostlinných drog (např. list nebo oplodí ořešáku)\n Popis\n Působení přípravku je založeno na vyvážené kombinaci látek herbálního původu: semena tykve obecné a černuchy seté, kořen omanu pravého, silice saturejky zahradní, hřebíčkovce vonného a tymiánu obecného.\n Oman a tymián podporuje činnost střevního traktu a jeho pročištění, saturejka je významným antioxidantem a přispívá k normálnímu trávení podobně jako hřebíčkovec, který navíc podporuje chuť k jídlu. Hlavní účinnou látkou ze semen tykve je látka cucurbitin.\n Vajíčka roupa dětského mohou přežít v příznivých podmínkách (chladnější teplota do 20 °C) až několik dnů na oblečení, ložním prádle nebo jiných předmětech. Infekce vzniká, pokud jsou tato vajíčka náhodně požita. Vajíčka jsou velmi lehká a mohou být roznášena dokonce prouděním vzduchu. Počet vajíček vyloučených jednou samicí se pohybuje mezi 5–17 tisíci a jsou často slepená do tenkých nití.\n Během doby používání přípravku věnujte zvýšenou pozornost dodržování správné osobní hygieny (mytí rukou apod.) a hygieny v domácnosti (používání čistého ložního prádla atd.).
PHYTENEO

Parametry

EAN
8594071270209
8594071270209
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Děti od 5 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Neofyt

Děti 5–12 let: 1x denně 1 kapsle, děti 12–18 let: 1x denně 1 až 2 kapsle. Dospělí: 1x denně 3 až 4 kapsle. Užívejte po dobu 5 dnů. Kapsli užijte 30 minut před jídlem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. V případě potřeby je možné kapsli vysypat a přimíchat do jídla nebo nápoje.Po 14 dnech kúru zopakujte. Nepoužívejte přípravek znovu dříve než 10 dnů od skončení posledního užívání.

Tykev obecná, extrakt ze semen 100 mg, Černucha setá, semena 20 mg, Oman pravý, extrakt z kořene 15 mg, Saturejka zahradní, silice 4,2 mg, Hřebíčkovec vonný, silice 2,4 mg, Tymián obecný, silice 0,5 mg, oxid křemičitý, stearan hořečnatý, glycerin, sorbitol, voda, hydroxyethylcelulosa, silice pomerančová, sacharin sodný, benzoan sodný, sorban sodný

Přípravek není vhodný pro děti do 5 let, těhotné a kojící ženy.

PHYTENEO Vermophyt 20 kapslí

230,00 Kč