0

FORFEMINA 30 kapslí

Forfemina napomáhá bránit zadržování vody v těle. Jen zdravý vylučovací systém a ledviny jsou schopny odstranit přebytečnou vodu z těla a také odstranit toxické látky vzniklé při látkové výměně v organismu. Napomáhá rovněž posilování pohybového aparátu, jelikož tělesný pohyb zlepšuje prokrvení organizmu a pomáhá bránit zadržování vody v těle.
Více informací
FORFEMINA
Skladem
266,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Forfemina Odvodnění těla napomáhá díky svému složení bránit zadržování v těle. Odstraňuje přebytečnou vodu a toxické látky z těla. Obsahuje : kopřivu dvoudomou - léčivou bylinu, tradičně používanou v evropské lidové medicíně. Její účinky se projevují v oblasti vylučovacího traktu, kde působí příznivě na vylučování vody z organizmu a podporuje normální činnost ledvin. Přispívá rovněž k normální činnosti kardiovaskulárního systému, a tímto brání vzniku otoků dolních končetin. Ty vznikají při dlouhodobém sezení a stání, velmi často při zvýšených teplotách. Otoky mohou vést k poškození tkáně dolních končetin. Zinek přispívá k normálnímu metabolismu sacharidů, normální syntéze mastných kyselin a proteinů.Existuje mnoho důvodů zadržování vody v těle a většina z nich je spojena s nevyváženou stravou s vysokým obsahem soli, hormonálními poruchami, užíváním antikoncepce a nedostatkem pohybu. Obsažené rostlinné extrakty přispívají ke zdraví močových cest a podporují vylučovací funkci ledvin.
FORFEMINA

Parametry

EAN
5906204013325
5906204013325
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Np Pharma
  • plnidlo: mikrokrystalická celulóza, prášek z brusinek klikve velkoplodé (Vaccinium macrocarpon) extrakt z kopřivy (Urtica dioica), prášek z jablečného octa, síran zinečnatý protispékavé látky: oxid křemičitý, stearát hořečnatý, želatina, barvivo E171
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

FORFEMINA 30 kapslí

266,00 Kč