0

FORFEMINA Slim 60 kapslí

Forfemina Slim pomáhá při odstraňování přebytečné vody z těla a přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti díky rostlinným extraktům.
Více informací
FORFEMINA

Velikost balení:

60 ks
75 ks
Skladem
360,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Forfemina Slim podporuje kontrolu hmotnosti díky těmto rostlinným extraktům: Extrakt z hořkého pomeranče přispívá ke kontrole hmotnosti a podporuje normální metabolizmus tuků. Extrakt z kopřivy podporuje vylučování vody a pomáhá tak udržovat zdravou váhu a dobrý celkový stav. Zinek přispívá k normálnímu metabolizmu sacharidů, makroživin a mastných kyselin. Extrakt z černého pepře napomáhá v malých dávkách kontrolovat hmotnost ve vícesložkových rostlinných přípravcích. Chrom pomáhá udržovat normální hladinu glukózy v krvi a metabolizmus makroživin.
FORFEMINA

Parametry

EAN
5906204017040
5906204017040
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Np Pharma
  • 1 kapsle 2x denně.
  • Neužívejte současně 2 kapsle najednou.
  • plnidlo: citronan vápenatý, kapsle: želatina, E171, plnidlo: mikrokrystalická celulóza, extrakt z hořkého pomeranče (Citrus aurantium), prášek z brusinek (Vaccinium myrtillus), extrakt z kopřivy (Urtica dioica), prášek z jablečného octa, citronan zinečnatý trihydrát, extrakt z černého pepře (Piper nigrum) (95% piperin), protispékavá látka: stearan hořečnatý, chlorid chromitý.
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

FORFEMINA Slim 60 kapslí

360,00 Kč