0

ADVANCE Chlorella 1000 tablet

100% čistá řasa chlorella prémiové kvality. 100% čistá bez přídavných látek. Špičková kvalita zpracování. BIO certifikace.
Více informací
ADVANCE
Skladem
444,00 Kč Vč. DPH

(0,44 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ADVANCE Chlorella 1000 tablet

Chlorella napomáhá z těla odstraňovat toxiny. Má schopnost do sebe toxiny absorbovat a napomáhá tak pročištění organismu. Chlorella obsahuje vysoké množství vlákniny. Podporuje trávení a přispívá k normální funkci střevního traktu. Obsahuje množství vitaminů, minerálů a dalších přírodních látek jako chlorofyl, karotenoidy nebo chlorelový růstový faktor. Tělo tyto látky při užívání chlorely přijímá v přirozené podobě a ne synteticky vyrobené. Chlorella podporuje imunitu a přirozenou obranyschopnost organismu. Je proto velmi vhodným doplňkem stravy pro podporu imunity. Podporuje energii a vitalitu. Je antioxidant a pomáhá tak chránit tělo před volnými radikály. Obsahuje 17 různých aminokyselin, včetně esenciálních, které si tělo neumí samo vyrobit a musí je přijímat v potravě.
ADVANCE

Parametry

EAN
8594176060194
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
1000 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
36
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Advance nutraceutics
Dospělí: 2x denně 5 až 10 tablet. Noví uživatelé bez zkušeností s užíváním: začněte na dávce 2x denně 3 tablety a dávku postupně po týdnech zvyšujte. Děti od 3 let: 1 až 4 tablety denně. Užívejte ideálně 15 až 30 minut před jídlem. Dostatečně zapijte (min. 2 dcl tekutiny). Během užívání doporučujeme zvýšený příjem tekutin.
1000 tablet 100% sladkovodní řasy Chlorella, 200mg / 1 tableta. Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu.
Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Pokud užíváte léky na snížení srážlivosti krve, poraďte se o vhodnosti užívání s lékařem nebo lékárníkem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě potřeby se o vhodnosti užívání poraďte s Vaším lékařem nebo lékárníkem. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C. Ukládejte mimo dosah dětí. Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu. Doplněk stravy.

ADVANCE Chlorella 1000 tablet

444,00 Kč