0
  • Novexpert Akce

NOVEXPERT Pro-Melanin The Caramel Cream BB krém odstín Ivory 30 ml

Pro přirozeně opálenou, zdravě rozzářenou a bezchybnou pleť po celý rok. Obsahuje aktivní látky rostlinného původu, které stimulují melanin a prodlužují opálení pleti.
Více informací
NOVEXPERT
Skladem
598,00 Kč Vč. DPH

(19,93 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NOVEXPERT Pro-Melanin The Caramel Cream BB krém odstín Ivory 30 ml

O značceŠpičková péče o pleť francouzské značky Novexpert byla vyvinuta ve spolupráci s předními vědci a lékaři. Péče propojující sílu přírody se špičkovými technologiemi a poznatky z dlouholetých výzkumů, vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Jako přísady jsou používány pouze dobře známé přírodní látky nacházející se přirozeně v lidském těle. Jejich účinky jsou již ověřené a podložené. Produkty Novexpert obsahují pouze 100% přírodní látky, které se přirozeně vstřebávají do naší pokožky. Jsou čisté, bezpečné a hypoalergenní. Neobsahují žádné konzervační látky ani látky živočišného původu. Mohou je používat i těhotné a kojící ženy. Značka Novexpert je certifikována společností ECOCERT.Každá řada produktů se vyznačuje svou hlavní látkou, která se přirozeně nachází v našem těle: kolagen, kyselina hyaluronová, magnézium (hořčík), melanin. Řada PRO-MELANIN pro omlazení pleti a zjemnění rozdílů v pigmentaci.PopisJedinečný přípravek s dvojím účinkem: make-up i péče o pleť. Tento pečující BB krém hydratuje a působí proti stárnutí pleti. Obsahuje rozjasňující složky pro přirozeně opálenou, zdravě rozzářenou a bezchybnou pleť po celý rok. Aktivní látky stimulují melanin a prodlužují opálení pleti. Patentovaný omlazující komplex látek mořské řasy a cukru v kombinaci s čistou kyselinou hyaluronovou viditelně sjednocuje barvu pleti. Pro milovníky přirozeného vzhledu, tzv. „nahého líčení“. Vhodný pro všechny typy pleti. Lze kombinovat s různým množstvím vašeho běžného denního krému. Odstín Ivory.Hypoalergenní. Bez konzervantů. Bez silikonů. Bez PEG. Neobsahuje složky živočišného původu.VýsledekZdravě opálený vzhled již po prvním použití. Vyhlazená pleť a stimulace kolagenu za 21 dnů.
NOVEXPERT

Parametry

EAN
3661467002111
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NOVEXPERT
Akce
Novexpert
Aplikujte prsty nebo houbičkou po celém obličeji od středu směrem nahoru ke spánkům.
Aqua (Water), Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Coco-Caprylate/Caprate, Parfum (Fragrance), Cetearyl Glucoside, Xylitylglucoside, Bentonite, Sodium Stearoyl Glutamate, Trehalose, Inositol, Caramel, Anhydroxylitol, Glyceryl Caprylate, C10-18 Triglycerides, Glyceryl Stearate Citrate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Xylitol, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Hydrogenated Lecithin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citric Acid, Laminaria Ochroleuca Extract, Biosaccharide Gum-2, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Biosaccharide Gum-1, Tocopherol, Phytic Acid, Sodium Hyaluronate, Punica Granatum Seed Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Seed Extract, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Silybum Marianum Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil. [+/- May Contain : CI 77499, CI 77492, CI 77491 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide)].

NOVEXPERT Pro-Melanin The...

598,00 Kč