0

Veet Depilační pásky na obličej 20 ks

Pro jednoduchou, šetrnou a účinnou depilaci i velmi krátkých chloupků. Studené voskové pásky Veet se snadno používají a výsledky depilace jsou dlouhotrvající. Jsou maximálně šetrné k pokožce obličeje a pečují o ni díky obsahu bambuckého másla, mandlového oleje a vitamínu E.
Více informací
Veet
Skladem
141,00 Kč Vč. DPH

(7,05 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Veet Depilační pásky na obličej 20 ks

Veet studené voskové pásky pro depilaci obličeje jsou ideálním řešením, jak citlivou pleť zbavit nežádoucích chloupků. Pásky důkladně odstraní chloupky z malých oblastí obličeje, například z tváře, brady či místa nad horním rtem. Jsou účinné již od délky 1,5 mm, takže vaše pleť může být stále dokonale hladká a jemná. Další výhodou je, že dorůstající chloupky budou o poznání řidší a jemnější. Součástí balení jsou také 4 ubrousky Perfect Finish, které z pokožky obličeje odstraní případné zbytky vosku a zároveň jí poskytují zklidnění a následnou péči. Díky speciálnímu proužku Easy Strip je jejich použití snadné i pro začátečníky.

Veet

Parametry

EAN
5900627024128
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Voskové pásky
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Reckitt Benckiser
Zahřejte voskový pásek v dlaních. Odlepte a přiložte na suchou a čistou pleť. Strhněte proti směru růstu chloupků. Odstraňte zbytky vosku ubrouskem Perfect Finish (součást balení). V případě potřeby použijte hydratační krém.

Voskové pásky: triethylene glycol rosinate, glyceryl rosinate, silica, polyethylene, parfum, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, prunus amygdalus dulcis oil, tocopheryl acetate.

Pečující ubrousky: Paraffinum liquidum, hexyldecyl stearate, parfum, tocopheryl acetate, citrus aurantium dulcis peel oil, limonene, cedrus atlantica bark oil, pelargonium graveolens flower oil.

24 hodin předem vyzkoušejte snášenlivost pokožky na malém a skrytém místě. Nepoužívejte na poraněnou či podrážděnou pokožku nebo v případě předchozích negativních reakcích na depilační vosk. Podrobnější instrukce a upozornění naleznete na příbalovém letáku uvnitř balení.

Veet Depilační pásky na...

141,00 Kč