0

LEROS Kopřiva 20x1 g

Bylinný čaj podporující vylučovací funkci ledvin. Používá se také při jarních očistných kůrách. Když kopřiva žahne, cítíte to pořádně. Kopřivový čaj má oproti tomu jemnou bylinnou vůni a lehounce trávovou chuť bez hořkých a svíravých tónů. Žlutý až nahnědlý čaj můžete dochutit i přidáním ovocné šťávy.
Více informací
LEROS
Skladem
53,00 Kč Vč. DPH

(2,65 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LEROS Kopřiva 20x1 g

Kopřivový čaj podporuje činnost ledvin a vylučování vody z organismu. Používá se také při jarních očistných kúrách. Říká se, že kdybychom docenili všechny blahodárné účinky této žahavé byliny, nechali bychom ji růst místo květin v našich zahrádkách. Zahradníci považují kopřivu za plevel, bylinkáři za poklad. Ne náhodou ji nazývají „český ženšen“.
LEROS

Parametry

EAN
8594740106488
Léková forma
Nálevové sáčky
Velikost balení
20 g
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
LEROS
1 čajový sáček zalijte vařící vodou (250 ml) a vyluhujte v přikryté nádobě 10 minut. Čaj se připravuje vždy čerstvý. Jako doplněk stravy se pije 1 šálek denně. Nepřekračujte doporučené dávkování.
Nať kopřivy (Urticae herba) 100 %.
Pitná kúra může trvat maximálně 10 dní, nejdříve po 3 týdnech je možno kúru opakovat. Nepoužívejte při přecitlivělosti na kopřivovou nať. Použití: Bylinný čaj podporující vylučovací funkci ledvin. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

LEROS Kopřiva 20x1 g

53,00 Kč