0

LEROS Fenykl 20x1.5 g

Bylinný čaj v BIO kvalitě podporující dobré trávení a normální funkci dýchacího systému našich nejmenších. Fenyklový čaj se vyznačuje sladkou, lehounce peprnou chutí, která je příjemná dětem i dospělým. Vůně připomíná anýz nebo lékořici. Barva čaje je zářivě žlutá se zelenkavým nádechem.
Více informací
LEROS
Skladem
50,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Bylinný čaj z fenyklu příznivě ovlivňuje trávení a podporuje normální funkci dýchacího systému. Plody fenyklu použité k jeho výrobě pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství, a proto je čaj tou pravou volbou pro citlivá dětská bříška. V lidovém léčitelství je fenykl využíván od pradávna, znali jej už ve staré Číně, v Indii, v Egyptě. Ve středověku fenykl pěstovali mniši v klášterních zahradách.
LEROS

Parametry

EAN
8594740106464
8594740106464
Léková forma
Nálevové sáčky
Velikost balení
30 g
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
LEROS
Leros
1 čajový sáček zalijte vařící vodou (250 ml) a vyluhujte 10 minut. Čaj se připravuje vždy čerstvý. K přípravě čaje pro kojence použijte převařenou vodu vhodnou pro kojeneckou výživu. Jestliže doslazujete cukrem, doporučené maximální množství cukru na 100 ml nápoje je 5 g. Děti od ukončeného 1. týdne do 6. měsíce po lžičkách, dávkování konzultujte se svým lékařem (pediatrem). Děti od ukončeného 6. měsíce do 1 roku ½ šálku denně. Děti od 1 roku do 4 let 1 šálek denně. Děti od 4 let a dospělí 2–3 šálky denně. Nepřekračujte uvedené dávkování.
Plod fenyklu (100 %). BIO surovina. Pochází z ekologického zemědělství.
Nadměrné užívání čaje s cukrem může vést ke zvýšené kazivosti zubů. Nepodávejte při přecitlivělosti na fenykl a jiné rostliny z čeledi okoličnatých (mrkvovitých). Podávání čaje kojencům mladším než 6 měsíců konzultujte se svým lékařem (pediatrem). Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chraňte před světlem a cizími pachy.

LEROS Fenykl 20x1.5 g

50,00 Kč