0

LEROS Sirup Levandulové zklidnění 250 ml

Několik století používaná směs k navození klidu a duševní harmonie.
Více informací
LEROS
Skladem
114,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

HEŘMÁNEK tiší duši a otevírá bránu tělesné pohody. Známý pro své pozitivní účinky již ve starém Egyptě, je osvědčený pomocník našich babiček, přispívá k normálnímu trávení, napomáhá též relaxaci a zdravému spánku.

LEVANDULE přispívá k odbourávání stresu. Levanduli používali již staří Římané přidávali do vonných lázní, je uklidňující prostředek při nervovém vyčerpání a při potížích se spaním.

 

LEROS

Parametry

EAN
8594740550724
Léková forma
Sirup
Režim výdeje
Potravina
Výrobce
Leros, s.r.o.
Leros, s.r.o.
Před použitím protřepejte. Nařeďte sirup vlažnou vodou nebo přidejte do šálku vlažného čaje. 1 čajová lžička (5 ml) 3-5x denně, užívejte zředěné vodou. Nepřekračujte uvedené dávkování.
Cukr 46 %, vodný výluh z květu heřmánku (Matricariae flos) 35 % a květu levandule (Lavandulae flos) 15 %, šťáva z citronu (plod) (Citrus limon) 4 %.
Výrobek není určen pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Neužívejte dlouhodobě. Neužívejte při přecitlivělosti na některou složku přípravku. Výrobek není náhradou pestré stravy. Skladovat v suchu a temnu, chránit před přímým slunečním zářením. Po otevření uchovávejte v zavřené lahvi v lednici a spotřebujte do 2 týdnů. Usazenina je přírodním jevem a není na závadu. Příchuť, vůně a barva se mohou lišit v závislosti na použité šarži surovin.

LEROS Sirup Levandulové...

114,00 Kč