0

PURESSENTIEL Hrudní masážní balzám pro děti 30 ml

Hodí se na hřejivou a zklidňující masáž pokožky od prvních dní zimy. Testováno pod dohledem pediatra a dermatologa. 100% přírodní složení. Produkt byl vyvinut na bázi aromaterapie.
Více informací
Puressentiel
Skladem
304,00 Kč Vč. DPH

(10,13 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

PURESSENTIEL Hrudní masážní balzám pro děti 30 ml

Krémová textura tohoto balzámu je obohacená o slunečnicový olej, včelí vosk a bambucké máslo. Přípravek má hydratační a vyživující efekt. Skvěle se hodí na uvolňující a hřejivou masáž dětské hrudi. Obsahuje esenciální oleje z bio tymiánu s linaloolem, bio růžové palmy, bio ravensáry a sibiřské borovice s čisticím a aromatickým efektem. Používejte na děti od 6 měsíců a od samotného začátku zimy.

Francouzská rodinná značka Puressentiel působící v lékárnách vznikla v roce 2005. Zakladateli jsou Isabelle a Marco Pacchioni, kteří se řadí mezi milovníky aromaterapie. Kombinují součinnost aromaesenciálních olejů a nejčistších aktivních složek. Přípravky jsou navrženy tak, aby se staraly o denní zdraví a pohodu celé rodiny. Puressentiel nabízí jednoduché, efektivní a přírodní řešení, jak zmírnit bolest a nebo zajistit úlevu.

Puressentiel

Parametry

EAN
3701056802774
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Balzám
Velikost balení
30 ml
Určeno pro
Děti
Věk od
od 6 měsíců
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Puressentiel
Adresa výrobce
The York House 221 Pentonville Road 6th Floor London N1 9JY, Velká Británie
Naneste malé množství balzámu (1 g) na tělíčko dítěte jednou denně a jemně vmasírujte do pokožky.
Jde o kosmetický produkt určený k zevnímu použití. Vyhýbejte se kontaktu s očima. Pokud k němu dojde, ihned důkladně vypláchněte vodou. Produkt není vhodný pro děti mladší 6 měsíců. Produkt obsahuje deriváty terpenu, které nejsou vhodné pro děti se zaznamenanou febrilní konvulzí nebo epilepsií. Uchovávejte mimo dohled a dosah dětí. Po použití si umyjte ruce.

PURESSENTIEL Hrudní masážní...

304,00 Kč